Acuvue Oasys (6 лещи)

42.59 Лв. 44.36 лв


Изгодно предложение:
Acuvue Oasys (12 лещи) - 64,99 Лв. (Спестявате 20,19 Лв.)

Повече от: 1000 брой на склад Гарантирана замяна

Гарантираме замяната на продукта до 365 дни след покупката! Още

attributesPrimary

понеделник 27.5.

cleaner
blank
Acuvue Oasys (6 лещи) - Johnson and Johnson
  • Безплатна Доставка

Гласували потребители 429

Acuvue Oasys контактни лещи с HYDRACLEAR Plus

Контактните лещи Acuvue Oasys са ново поколение 14-дневни контактни лещи, произведени от Johnson & Johnson за взискателни клиенти.

Предходника на Acuvue Oasys?

Acuvue Oasys бяха въведени като наследник на първите силиконов хидрогел лещи на пазара, които въведоха нов стандарт в индустрията и са все още много популярни, а именно Acuvue 2.

Нова технология за хидратация на лещите и нов материал

Acuvue Oasys са с нова технология за хидратация, HYDRACLEAR ® Plus, която поддържа лещите влажни през целия ден, също така намалява образуването на протеиновите депозити. Материалът Sanofilcon A (силикон-хидрогел) дава отлични стойности на пропускливост на кислород, достигащи до 147 Dk/t. Трябва да се отбележи, че максималната пропускливост на кислород се достига когато лещите са нови, но с употребата им тя намалява заради протеиновите депозити, които се образуват. Именно за това е важно да сменяте лещите в оказаните от производителя срокове.

Acuvue Oasys – лещи за взискателните потребители

Лещите Acuvue Oasys са идеални за чувствителни и напрегнати очи. Пo препоръка нa производителя те могат да бъдат използвани продължително без отстраняване от очите до 7 денонощия. За продължително носене е необходимо да се консултирате с очен специалист (оптик или офталмолог). Трябва да отбележим, че мненията за този вид използване на контактни лещи се различават значително дори и сред експертите.

Oasys са идеални за хора, които страдат от Острo зачервяване очите , както и за тези, които прекарват повече време пред монитора или в климатизирани помещения.

Тези лещи може да намерите в икономична опаковка опаковка от 12 бр. и 24 бр.

Параметри

Диоптър: от -12.00 до +8.00
Срок на годност: 24 месеца или повече
Период на подмяна: 14 дни
Материал: Senofilcon A
Може ли да се преспива?: Да
Водно съдържание: 38%
Пропускливост на кислород: 147 Dk/t
Диаметър: 14.0
UV филтър: Да
В кутията: 6 лещи
Производител: Johnson and Johnson
Кривина: 8.4 или 8.8

Сподели своето впечатление

Добави коментар

Еми

Ако кривината се разминава с малко, проблем ли е за очите? Благодаря предварително!

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте,

Ако разликата между базовите кривини на моделите не е повече от 0,2 – 0,3, то не би трябвало да се почувства дискомфорт или дразнене в очите.

Лек ден!!!

Лора

Имам много сухи очи и работя по цял ден пред компютър. Нося тези лещи от една седмица и са ми много удобни, даже не ми трябват капки!

Мира

Наистина са много удобни и не се усещат изобщо при носене, но за съжаление явно и аз съм попаднала на дефектни. При мен проблемът е, че когато нося лещите виждам много размазано и имам чувството, че диоптърът не съответства с написаното на кутийката. Поръчах 6 лещи, от които 4 са неразопаковани, тъй като с 2те, които пробвах не виждах добре. Може ли тези 4 да се заменят с други лещи?

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте, Изпратили сме Ви имейл. Поздрави

Мери

Това са най-удобните лещи, които съм имала, но искам да ги заменя с други подобни, защото всяка трета леща е дефектна при отварянето ! Разхожда се из окото или боде и няма как да се използва ! Бихте ли ми препоръчали друга марка ?

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте, Мери,

Следващият път, когато възникне дефект след отваряне на блистера, може да върнете лещите за проверка на качеството. За съжаление, не предлагаме друг двуседмичен модел с базовата кривина, която използвате – 8.80. Предлагаме Ви да изпробвате Acuvue 2 6 бр., които са с базова кривина 8.70, но са хидрогелни, а не силикон-хидрогелни и не притежават толкова висока кислородна пропускливост като Acuvue Oasys, а само 33 Dk/t. Затова пък водното съдържание е по-високо – 58 %. Други предпочитани двуседмични силикон-хидрогелни контактни лещи са Avaira 6 бр. и по-новия модел Avaira Vitality 6 бр., но при тях базовата кривина е 8.40 и 8.50 и е желателно да се консултирате с Вашия очен лекар дали са най-подходящия заместител за Вас.

Praskovya

Това са едни от най-добрите лещи, които съм ползвала, вече години наред се доверявам на acuvue и нямам никакви проблеми.

Павел

Оригинални ли са лещите Acuvue Oasys?

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте,

Ние продаваме само оригинални продукти с гарантирано качество. Можем да Ви изпратим официален сертификат, удостоверяващ произхода на лещите Acuvue Oasys.

Алекс

Acuvue Oasys силикон хидрогелни лещи, които са много удобни. Ползвам ги вече няколко години и съм доволен от тези лещи.

Владимир

Acuvue Oasys контактни лещи имат високо съдържание на кислорд, но дали някой ги е ползвал на почивката си на море. Удобно лещи ли са за плаж и море? Овлажняват ли достатъчно окото?

Елеонора

Спя с лещите. Супер добре се чувствам. Много са леки и меки лещите. Срокът на годност на лещите Acuvue Oasys също е доста задоволителен.

Емилия Димитрова

Хидратацията е наистина важна за тези лещи. Т.е. наистина очите ми се чувстват защитени.

Калчев

От години ги ползвам, но пиша тук, защото получих подарък. Благодаря.

Георги Монев

Страхотни лещи. Цената ме удовлетворява напълно. За първи път нося лещи, напълно ме удовлетворяват.

Тодор

Аз не разбирам какво толкова сложно има човек да провери какъв продукт си купува, то в интернет си е написано достатъчно. Както и да е лещите са много качествени, пробвал съм и други силиконови, но определено тези са най-нежни към очите ми.

Ива

В моята оптика ми ги продават за едномесечни от няколко години! много съм разочарована, няма да си купя нищо от тях вече

Трифон

Здравейте, в другите сайтове продават тези лещи като едномесечни. Може ли да ни кажете кое е вярно?

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте,

Това са двуседмични лещи. След вашето питане се свързахме за официално становище на дистрибутора на Johnson & Johnson за България и те потвърдиха, че това са двуседмични лещи, а не едномесечни лещи.

Поздрави

Т.Джоу

Използвам лещите в продължение на 7 дни без сваляне както ми бе препоръчани от моя лекар. Нямам проблем при спането с лещите, но от време на време ги свалям за да могат очите да си починат и използвам момента за да ги почистя и изпланка с разтвор и отново ги слагам.

Галатеа

Съгласен съм с другите коментари. Не случайно този модел не е търпял промяна вече толкова години просто защото е постигнато оптимално качество

Христов

Използвам тези лещи от близо 3 години и смятам, че са невероятни :)

Топалов

Едни от най-хубавите силиконови лещи, които съм пробвал и определено едни от най-евтините :)

SHENAY YALMAZ

Ne bih smenila tezi leshti za nishto na sveta :) .....

Ники

Използвам тези лещи от много време и мога да кажа, че комфорта е несравним