Avaira Vitality (6 лещи)

47.99 Лв.

Повече от: 1000 брой на склад

attributesPrimary

вторник 19.3.

cleaner
blank
Avaira Vitality (6 лещи) - Cooper Vision
  • Безплатна Доставка

Гласували потребители 43

Контактни лещи Avaira Vitality

Avaira Vitality са двуседмични контактни лещи, произведени от силикон-хидрогеловия материал Fanfilcon A. Това е най-новата и подобрена версия на едни от най-предпочитаните заради високото им водно съдържание контактни лещи – Avaira. Avaira Vitality се предлагат и в опаковки: 3 броя.

Естествена хидратация

Силикон-хидрогелът от последно поколение, от който Avaira Vitality са произведени, осигурява отличен комфорт. Комбинацията от висока кислородна пропускливост и водно съдържание предпазва очите от неприятното чувство за сухота през целия ден.

UV защита

Avaira Vitality са подсилени с UV филтри, но е важно да се отбележи, че лещите не покриват цялата очна повърхност. По тази причина, за максимална защита срещу вредните слънчеви лъчи, е необходимо да носите слънчеви очила.

Параметри

Диоптър: от -12.00 до +8.00
Срок на годност: 24 месеца или повече
Период на подмяна: 14 дни
Материал: Fanfilcon A
Може ли да се преспива?: Не
Водно съдържание: 55%
Пропускливост на кислород: 110 Dk/t
Диаметър: 14.2
UV филтър: Да
В кутията: 6 лещи
Производител: CooperVision
Кривина: 8.4

Сподели своето впечатление

Добави коментар

Светла Христова

Здравейте. Интересува ме каква е разликата между Avaira, Avaira Vitality и Biofiniti? Според Вас за диоптър -4,25, астигматизъм 1,00 и сухо око кой вид е по-подходящ? Въобще какъв продукт бихте ми препоръчали? Благодаря.

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте, г-жо Христова,

Параметрите, които сте посочили не са за торични контактни лещи. При тях добавения диоптър може да бъде –0,75, –1,25, –1,75, –2,25 и т.н. Ако желате можете да ни изптатите рецептата си, за да я пресметнем.

Относно въпроса Ви: модела Avaira Vitality е официалната замяна на модела Avaira, който е спрян от производство. Avaira Vitality е двуседмичен модел с UV филтър. Biofiniti е месечен модел с възможност за продължително носене (без сваляне) до 30 дни. И двата модела имат високо съдържание на кислород и висока пропускливост, което ги прави подходящи за хора със „синдрома на сухото око“.

Поздрави, екипът на kontaktni-leshti.bg