Avizor Unica Sensitive разтвор 350 ml

14.89 Лв.

Sensitive Unica от Avizor е многофункционален разтвор за грижа и поддръжка на всички видове меки контактни лещи. Опитайте с една опаковка или спестете с нашите икономични опаковки на най-добрите цени по-долу.

Повече от: 10 брой на склад

attributesPrimary

четвъртък 25.4.

blank

Гласували потребители 0

Avizor Unica Sensitive разтвор за контактни лещи (350 ml)

Unica Sensitive Universal разтвор от Avizor осигурява изчерпателна грижа за всички видове меки контактни лещи. Разтвора е разработен така, че да е подходящ за потребители на контактни лещи с много чувствителни и сухи очи. Съвременната формула на Avizor съдържа хиалуронова киселина, известна също като натриев хиалуронат, за която е доказано, че повишава комфорта и хидратацията при носенето на контактни лещи. Не е нужно да страдате от сухота в очите с Unica Sensitive разтвор.

Unica Sensitive ефективно отстранява отлагания и други замърсявания, а всяка опаковка от 350 ml се предлага с кутийка за съхранение на контактни лещи.

<p style = „text-align: justify“>Производ­ителят препоръчва също да почиствате лещите ръчно с няколко капки Unica Sensitive в дланта на ръката си за най-добри резултати. Лещите трябва да се съхраняват в разтвор в продължение на минимум 4 часа. Изхвърлете останалия разтвор 90 дни след първото отваряне.

Ние предлагаме също и Avizor Unica Sensitive в опаковки от 2 х 350 ml и икономични опaковки 3 x 350 ml.

Параметри

Срок на годност: 16 месеца или повече
В кутията: 350 ml
Производител: Avizor

Сподели своето впечатление

Напиши ни първи коментар.