Biofinity (1 леща)

10.99 Лв.

Повече от: 100 брой на склад Гарантирана замяна

Гарантираме замяната на продукта до 365 дни след покупката! Още

attributesPrimary

понеделник 29.4.

cleaner
blank

Гласували потребители 164

Biofinity – Месечни лещи за взискателни потребители

Biofinity са силикон-хидрогелни лещи с уникална комбинация от високо водно съдържание (48%) и кислородна пропускливост (160 Dk/t). Наред с уникалните свойства на материала, Comfilcon A, специалният дизайн ги прави лидер на пазара на контактни лещи.
Тези лещи може да намерите в опаковка от 6 и от 3 бр.

Как достига кислорода до окото при силикон-хидрогелните лещи?

При традиционните хидрогелни материали водата е преносител на кислород и метаболити. Колкото повече вода, толкова по-висока пропускливост на кислород, която се измерва в Dk/t. В случая на силикон-хидрогелните материали, кислородът достига до окото по миниатюрни каналчета, намиращи се в лещата.

Разтвор с технологията Aquaform

Революционната Aquaform™ технология, която използва нов мономер силикон, гарантира много по-ефективна пропускливост на кислород. Това помага да се свържат хидрофилните и силиконови компоненти и запазва високите нива на вода и комфорт през целия ден. Новосъздаденият материал улеснява равномерното разпределение на изкуствените сълзи, особено полезно за потребители, страдащи от сухота в очите.

Начин на употреба на лещите

Biofinity са предназначени за ежедневна употреба, при което лещите се отстраняват преди спане. Те са одобрени и за продължително носене, до 7 дни и 6 нощи, без се свалят от окото, след консултация с очен специалист.

Какво е хидратация на леща?

Овлажняемостта е един от най-важните фактори, определящи комфорта на лещите. Добре хидратираната повърхност позволява равномерното разпределение на овлажняващите агенти и допринася за удобството при носене. Технология срещу натрупването на протеинови депозити


Материалът на Biofinity е устойчив срещу натрупването на протеинови и липидни депозити, каквито са очните секрети и частици, попадащи в окото от външната среда.

Други преимущества на Biofinity са:

  • Асферична предна повърхност, която подобрява оптичните свойства на лещите, особено зрителната острота в условия на ниска осветеност;
  • Заоблени ръбове и Иновативен дизайн на задната част на лещата, повишаваща комфорта.

Параметри

Диоптър: от -12.00 до +8.00
Срок на годност: 48 месеца или повече
Период на подмяна: 30 дни
Материал: Comfilcon A
Може ли да се преспива?: Да
Водно съдържание: 48%
Пропускливост на кислород: 160 Dk/t
Диаметър: 14.0
UV филтър: Не
В кутията: 1 леща
Производител: CooperVision
Кривина: 8.6

Сподели своето впечатление

Добави коментар

Милена Стоянова

В оптиките продават тези лещи на двойна цена!Много съм доволна от сайта.Коректни и бързи със разумни цени.

info@kontaktni-leshti.bg

Много блаодарим. Стараем се !

Янко

До сега ползвах лещи Авизор (едномесечни), продавани ми за тримесечни. Поради естеството на работа някой път ми се налага да преспивам с лещи, а с досегашните това беше много мъчително. След добрите отзиви в интернет за лещи biofinity реших да ги пробвам. След една седмица носене смело мога да заявя, че тези лещи надминаха очакванията ми. Горещо ги препоръчвам на всеки решил да преспива с лещи. На сутринта очите са бистри, няма никакво парене и отделяне на секрет. След теста с тези лещи смело заявявам, че следващата ми поръчка пак ще бъде от тук, но само че ще е пакета от 6 лещи в опаковка. Относно доставката, като махнем официалните празнични почивни дни, лещите пристигнаха за 3 дни. На сайта пожелавам успех и да бъде все така конкурентен.

Диана

Сега открих този сайт и съм много доволна, доставиха ми лещите за 2 дни на супер цена. Продължавайте в същият дух