Biofinity Multifocal (6 лещи)

92.69 Лв.

Повече от: 1000 брой на склад

attributesPrimary

понеделник 27.5.

cleaner
blank
Biofinity Multifocal (6 лещи) - Cooper Vision
  • Безплатна Доставка

Гласували потребители 124

Biofinity Multifocal

Месечни мултифокални лещи за потребителите, които страдат от пресбиопия в опаковки от 6 ​​броя от Cooper Vision.

Технологя Aquaform ® Comfort Science ™

С тази технология, Biofinity multifocal поддържа висока влажност и противодейства на сухотата на очите, която много често настъпва с възрастта. Високото качество на материала, от който са изработени тези лещи прави излишна употребата на капки за очи. Проблемите с фокусирането на близко или далеч и замъглена визия при здрач могат да се отразят негативно на вашето всекидневие. С мултифокалните лещи Biofinity ще виждате ясно на близо и на далеч, без да правите компромис между комфорта и качество на зрението ви.

Технология Balanced Progressive™

Благодарение на тази технология, CooperVision ви предлага високо качество на вашето зрение. Усъвършенстваният дизайн има множество зони за корекция на зрението, което ви позволява да виждате ясно наблизо, на средни разстояния и на далеч.

Тези лещи може да намерите в опаковка от 3 лещи.

Параметри

Диоптър: от -10.00 до +6.00
Срок на годност: 24 месеца или повече
Период на подмяна: 30 дни
Материал: Comfilcon A
Може ли да се преспива?: Да
Водно съдържание: 48%
Пропускливост на кислород: 142 Dk/t
Диаметър: 14.0
В кутията: 6 лещи
Производител: CooperVision
Кривина: 8.6

Сподели своето впечатление

Добави коментар

Росица Ганева

Здравейте, от доста време ползвам лещите Air Optic Multifocal , бих искала да разбера каква е разликата между тях и тези на Biofinity Multifocal - и лесно ли се поставят- т.е. може ли да се обърка предната и задната им страна. Подобен проблем имах с Bausch and Lomb и това беше причината да ги сменя с Air Optic Multifocal . Ако Biofinity Multifocal са по добри, бих опитала . Благодаря:)

Веска

Като гледам цената им се е вдигнала, но като се има в предвид, че така е на всякъде, си оставам ваш редовен клиент. С нетърпение очаквам Коледните намаления !

Боряна Матева

Благодаря, Емилия!

Емилия Петкова

В отговор на въпроса по-долу относно значението на буквите N и D след диоптъра на добавката: буква D означава доминиращо око, а буква N означава недоминиращо око, т.е. тези букви имат значение, ако диоптърът е различен на всяко от двете очи и тогава ако трябва и лещите да са с различни букви за двете очи, като по-силното око е с леща, на която има буква D, а на другото око - с буква N. Но след като и двете очи са с еднакви диоптри и като далечно и като близко гледане буквите нямат значение, тогава се поръчват и за двете очи с буква D, т.е. и двете очи са доминиращи, т.е. еднакво гледащи. Аз лично съм много доволна от мултифокалните лещи Биофинити. Пробвала съм повечето марки мултифокални, но с повечето марки, ако виждам добре надалеч то наблизо не виждам съвсем ясно. Единствените марки, с които виждам еднакво добре и на далеч и на близо са Биофинити Мултифокал и Кларити 1-дневни Мултифокални. Кларити даже имат и УВ-филтър и со доста удобни за носене, дори преспивам по няколко дни с тях, въпреки че не е редно, защото са еднодневни.

Боряна Матева

Здравейте! Аз съм с базов диоптър +2(за далеч) и добавен +1,5(за четене), еднакъв и за двете очи.Каква добавка следва да си пиша- +1,5D или +1,5N !? Вярно е, че на английски надолу е down, но никаква вразумителна дума за нагоре не започва с N, а ляво и дясно започват съответно и L и R. Моля за повечко информация. Все пак лещите са достатъчно скъпи и не бих искала да си правя експерименти.

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте,

Моля да ни изпратите съобщение с прикачена снимка на Вашата рецепта, за да можем да определим най-точно необходимите Ви параметри.

Екипът на Контактни-лещи.бг

Боряна Матева

Здравейте! Какво значи буквата зад стойността на добавения диоптър? На лещите, който съм си купувала досега нямаше.

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте,

Мултифокалните лещи имат допълнителен параметър, наречен „добавка“ или „добавен диоптър“. С D е означено доминиращото око, а с N – недоминиращото.

Поздрави, Екипът на Контактни-лещи.бг

Октавиан Август

Мога ли да нося лещите Biofinity нонстоп?

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте,

Контактни лещи Biofinity Multifocal може да носят продължително – до 30 дни без да сваляте, но е препоръчително предварително да се посъветвате с Вашия очен лекар.

Поздрави, Екипът на kontaktni-leshti.bg

Велян

Искам да си поръчам мултифокални лещи, ама ккое какво е на рецептата ми. Кое е Диоптърът, кой е добавеният диоптър. И тука иамам още едно число, сигурно е базисна кривина. Мерси предварително.

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте, Велян,

С радост ще Ви помогнем в избора на най-подходящите мултифокални лещи за Вас. Моля, изпратете ни Вашата рецепта на email info@kontaktni-leshti.bg.

Виолета Руменова

Знам, че много хора се колебаят дали да си купуват лещи онлайн. И аз така бях. От сайта са много коректни. Лещите са оригинални.

Мария

Много съм щастлива, че открих тези лещи защото с тях не ми се налага да нося допълнителни очила за четене. Нося ги много часове без да ги усещам.