Biofinity Toric (3 лещи)

38.99 Лв.

Повече от: 1000 брой на склад

attributesPrimary

вторник 23.1.

cleaner
blank

Гласували потребители 166

Контактни лещи Biofinity Toric

Biofinity Toric са месечни торични контактни лещи, създадени по ново поколение технология за стабилност Optimized Lens Geometry™. По-широката им торична оптична зона допринася за отличното зрение на близо и далеч. Специалният им дизайн е с еднаква хоризонтална дебелина и гарантира, че контактните лещи ще останат на правилното място, без да се хлъзгат или разместват. По-широката им лента за стабилност позволява на лещата да се приспособи към движенията на очите, а повърхностният й дизайн осигурява комфорт при мигане.

За повече инфомрация относно Biofinity Toric и икономични опаковки от 6 бр. натиснете тук.

Параметри

Диоптър: от -10.00 до +8.00
Срок на годност: 32 месеца или повече
Период на подмяна: 30 дни
Материал: Comfilcon A
Може ли да се преспива?: Да
Водно съдържание: 48%
Пропускливост на кислород: 116 Dk/t
Диаметър: 14.5
UV филтър: Не
В кутията: 3 лещи
Производител: CooperVision
Кривина: 8.7

Сподели своето впечатление

Добави коментар

Лина

Здравейте, възможно ли е диаметъра и кривината на двете ми очи да се различават? Използвам тази марка и за двете очи, като на едното е обикновена, а на другото с астигматизъм. От 2 месеца не мога да понасям лещата на окото с астигматизъм, а лещата на другото око е перфектна, не мисля, че проблема е в лещата, ако не ми понасят би трябвало и на другото око да имам проблем, за това се чудя дали едното око не е с различна кривина и диаметър. Усещам замъгляване и размазване периодично само на астигматичното око. Благодаря.

info@kontaktni-leshti.bg

Добър ден, Лина,

Възможно е причината за дискомфорта да е различната базова кривина на окото с астигматизъм, защото при него окото има неправилна форма, не е сферична, а като топка за ръгби.

Съветвам Ви да се обърнете за съвет при контактолог, който да Ви помогне в напасването на най-подходящия за Вас модел торична леща.

Хубав ден, екипът на kontaktni-leshti.bg

Eva Mileva

Мога ли да нося лещите постоянно в продължение на 30 дни. С астигматизъм съм?

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте, Ева,

Лещите Biofinity Toric са одобрени за удължен период на носене – до 7 дни и 6 нощи без сваляне, като преди това е необходимо да се консултирате с Вашия очен лекар. Ако не сте използвали преди този модел, е препоръчително в началото да ги изваждате от окото преди сън, а след това постепенно да започнете да преспивате с тях.

Евлоги Я.

Това са най-добрите торични лещи за мен. Опитал съм какво ли не, но мекотата, материалът, от който са направени е супер удобен. Може би са толкова добри заради водопропоскливостта.

Илия Марков

Не са лоши торичните лещи на тази марка. По-скоро обаче бих искал да споделя опита си от поръчката си. Много внимателен подход към всеки един от клиентите. Бих искал да кажа, че куриерската фирма нищо не струва, но самото обслужвайне в този ешоп е на ниво.

Ева

Как разбира човек дали това, което му трябват са торични лещи?

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте,

Преди покупка на контактни лещи е необходимо да се консултирате с очен специалист, който ще Ви предпише контактни лещи с необходимите Ви параметри. Торичните лещи са предназначени за корекция на астигматизъм.

Ако имате други въпроси не се колебайте да ни пишете на info@kontaktni-leshti.bg

Поздрави