Biofinity Toric (3 лещи)

38.99 Лв.

Повече от: 1000 брой на склад

attributesPrimary

понеделник 27.5.

cleaner
blank
Biofinity Toric (3 лещи) - Cooper Vision
  • Безплатна Доставка

Гласували потребители 168

Контактни лещи Biofinity Toric

Biofinity Toric са месечни торични контактни лещи, създадени по ново поколение технология за стабилност Optimized Lens Geometry™. По-широката им торична оптична зона допринася за отличното зрение на близо и далеч. Специалният им дизайн е с еднаква хоризонтална дебелина и гарантира, че контактните лещи ще останат на правилното място, без да се хлъзгат или разместват. По-широката им лента за стабилност позволява на лещата да се приспособи към движенията на очите, а повърхностният й дизайн осигурява комфорт при мигане.

За повече инфомрация относно Biofinity Toric и икономични опаковки от 6 бр. натиснете тук.

Параметри

Диоптър: от -10.00 до +8.00
Срок на годност: 32 месеца или повече
Период на подмяна: 30 дни
Материал: Comfilcon A
Може ли да се преспива?: Да
Водно съдържание: 48%
Пропускливост на кислород: 116 Dk/t
Диаметър: 14.5
UV филтър: Не
В кутията: 3 лещи
Производител: CooperVision
Кривина: 8.7

Сподели своето впечатление

Добави коментар

Анета

Здравейте, изписаха ми рецепта за лещи със следните параметри : sph -1.0 Cyl -1.75 Ax 85 sph -1.5 Cyl -1.25 Ax 85 Какви лещи ще ми препоръчате ?

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте, лещите на коите сте се спряла са едни от най-добрите и продавани в Европа. Препоръчваме Ви ги и ние. Biofinity Toric !

Петя

Здравейте, дъщеря ми използва тези лещи, но цената, която заплащаме в оптиката е много по-висока. Възможно ли е да има и други лещи Biofinity Toric или просто надценката в оптиката е толкова висока.

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте, Не е възможно да има други лещи, всички се закупуват от официалния представител на Cooper Vision за Европа. Надценката идва преполагам, че оптиките поддържат физически обекти, за които заплащат наем и други задължения, които повишават цената на продуктите. Ние сме много голяма компания, част от Alensa s.r.o и се намираме изцяло онлайн. Всички продукти закупуваме директно от производителя и доставяме директно на потребителя, без излишни посредници. Хубав ден !

Миглена

Здравейте, досега никога не съм използвала лещи. Лещите са в някакви малки пластмасови контейнечета с разтвор вътре. Въпросът ми е, дали след като ги отворя, може да си ги сложа директно на очите или първо трябва да ги почистя и кисна няколко часа в разтвор.

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте, задължително почистете лещите с разтвор преди да ги поставите в очите си. Хубав ден!

Лъчезар Филипов

По рецепта цилиндъра за едното око е -2, а за другото е -1, с ос 85 град. но вие не предлагате тези размери. Какви цилиндри да изберем с по-високия или по-ниския размер, също и при градусите 80 или 90 да бъде?

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте,

Най-вероятно тази рецепта е предназначена за очила. Моля, изпратете снимка на рецептата си на имейла ни. Нашия оптик ще я пресметне така, че да бъде подходяща за котактни лещи.

Лек ден, екипът на leshti.bg

Ангелина Чернева

Здравейте, ако не са ми удобни тези лещи могат ли да се върнат неизползваните?

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте,

Приемаме отбратно само неотворени кутии с товарен вид. Гаранцията за връщане на парите важи само за моделите на TopVue.

Поздрави, екипът на kontaktni-leshti.bg

Васил

П.П. O.D -4.75 ; -0.75 ; 150 O.S -4.00 ; -1.75 ; 20

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте, Васил,

Предполагам, че замъгления поглед се дължи на лошо посочени параметри за контактни лещи или неподходяща за Вас БК и диаметър. Бихте ли могли да ми кажете какви модели сте носили преди, и дали сте сигурен, че параметрите са въведени правилно и, че са за контактни лещи?

Поздрави, екипът на kontaktni-leshti.bg

Васил

Доста добри спрямо други които съм опитвал, но имам проблем с леко размазване. Размазването е дразнещо, но приемливо на далеч, но наблизо ми причинява голям дискомфорта. Бихте ли могли да ме ориентирате към друг продукт с който да опитам да си спестя дискомфорта причинен от размазване на погледа.

Лина

Здравейте, възможно ли е диаметъра и кривината на двете ми очи да се различават? Използвам тази марка и за двете очи, като на едното е обикновена, а на другото с астигматизъм. От 2 месеца не мога да понасям лещата на окото с астигматизъм, а лещата на другото око е перфектна, не мисля, че проблема е в лещата, ако не ми понасят би трябвало и на другото око да имам проблем, за това се чудя дали едното око не е с различна кривина и диаметър. Усещам замъгляване и размазване периодично само на астигматичното око. Благодаря.

info@kontaktni-leshti.bg

Добър ден, Лина,

Възможно е причината за дискомфорта да е различната базова кривина на окото с астигматизъм, защото при него окото има неправилна форма, не е сферична, а като топка за ръгби.

Съветвам Ви да се обърнете за съвет при контактолог, който да Ви помогне в напасването на най-подходящия за Вас модел торична леща.

Хубав ден, екипът на kontaktni-leshti.bg

Eva Mileva

Мога ли да нося лещите постоянно в продължение на 30 дни. С астигматизъм съм?

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте, Ева,

Лещите Biofinity Toric са одобрени за удължен период на носене – до 7 дни и 6 нощи без сваляне, като преди това е необходимо да се консултирате с Вашия очен лекар. Ако не сте използвали преди този модел, е препоръчително в началото да ги изваждате от окото преди сън, а след това постепенно да започнете да преспивате с тях.

Евлоги Я.

Това са най-добрите торични лещи за мен. Опитал съм какво ли не, но мекотата, материалът, от който са направени е супер удобен. Може би са толкова добри заради водопропоскливостта.

Илия Марков

Не са лоши торичните лещи на тази марка. По-скоро обаче бих искал да споделя опита си от поръчката си. Много внимателен подход към всеки един от клиентите. Бих искал да кажа, че куриерската фирма нищо не струва, но самото обслужвайне в този ешоп е на ниво.

Ева

Как разбира човек дали това, което му трябват са торични лещи?

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте,

Преди покупка на контактни лещи е необходимо да се консултирате с очен специалист, който ще Ви предпише контактни лещи с необходимите Ви параметри. Торичните лещи са предназначени за корекция на астигматизъм.

Ако имате други въпроси не се колебайте да ни пишете на info@kontaktni-leshti.bg

Поздрави