Biofinity Toric (6 лещи)

83.89 Лв.

Повече от: 1000 брой на склад

attributesPrimary

понеделник 29.4.

cleaner
blank
Biofinity Toric (6 лещи) - Cooper Vision
  • Безплатна Доставка

Гласували потребители 161

Контактни лещи Biofinity Toric

Biofinity Toric са месечни торични контактни лещи, създадени по ново поколение технология за стабилност Optimized Lens Geometry™. По-широката им торична оптична зона допринася за отличното зрение на близо и далеч. Специалният им дизайн е с еднаква хоризонтална дебелина и гарантира, че контактните лещи ще останат на правилното място, без да се хлъзгат или разместват. По-широката им лента за стабилност позволява на лещата да се приспособи към движенията на очите, а повърхностният й дизайн осигурява комфорт при мигане.

Друго предимство на модела е технологията Аquaform, осигуряваща гъвкавостта на лещата, чувството за мекота при носене и достъпът на кислород до окото. Силиконовите макромери в Aquaform задържат водните молекули във вътрешността, което понижава нуждата от допълнителни овлажняващи средства като капки и спрейове за очи.

Освен новия дизайн моделите на Biofinity притежават заоблени ръбове, които понижават триенето на лещата с вътрешната страна на клепача и пувеличават комфорта.

Предлагаме контактните лещи Biofinity Toric и в опаковки от 3 бр.

Параметри

Диоптър: от -10.00 до +8.00
Срок на годност: 32 месеца или повече
Период на подмяна: 30 дни
Материал: Comfilcon A
Може ли да се преспива?: Да
Водно съдържание: 48%
Пропускливост на кислород: 116 Dk/t
Диаметър: 14.5
UV филтър: Не
В кутията: 6 лещи
Производител: CooperVision
Кривина: 8.7

Сподели своето впечатление

Добави коментар

Aksenia Ivanova

Здравейте. Тези лещи могат ли да се пробват и ако не са ми удобни да бъдат върната. До сега съм ползвала Air Optic for astigmatism и Topair for astigmatism. Виждам, че тези имат по-голяма пропускливост на кислород и %вода.

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте, Гаранцията ни за връщане на парите е валидна само за производителя TopVue. Всички условия за рекламация можете да прочетете тук : https://www.kontaktni-leshti.bg/…uslovia.html#… Хубав ден от екипа на kontaktni-leshti.bg

LALI

Здравейте, тези Biofinity силикон хидрогелни лещи ли сa и какво коригират точно? Астигматизъм ли?

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте, Контактните лещи Biofinity са произведени от силикон-хидрогел. Всички модели торични лещи са предназначени за корекция на астигматизма.

Поздрави, Екипът на Лещи.бг

Ива

Изполвам Biofinity вече 3 години. На kontaktni-leshti.bg са най-ниските цени, особено когато има код за налание.