Biomedics 55 Evolution (6 лещи)

49.29 Лв.

Повече от: 900 брой на склад Гарантирана замяна

Гарантираме замяната на продукта до 365 дни след покупката! Още

attributesPrimary

понеделник 18.2.

cleaner
blank
Biomedics 55 Evolution (6 лещи) - Cooper Vision
  • Безплатна Доставка

Гласували потребители 126

Biomedics 55 Evolution

Biomedics 55 Evolution от Cooper Vision бяха пуснати за първи път на българския пазар преди повече от 5 години. Това е висококачествен хидрогелен продукт характерен с асферичния дизайн и с пефектните оптични свойства. Тези лещи са много тънки, което ги прави изключително удобни и подходящи за по-чувствителните очи. Имат UV филтър, който предпазва очите от вредните слънчеви лъчи.

Параметри

Диоптър: от -10.00 до +8.00
Срок на годност: 24 месеца или повече
Период на подмяна: 30 дни
Материал: Ocufilcon D
Може ли да се преспива?: Не
Водно съдържание: 55%
Пропускливост на кислород: 27 Dk/t
Диаметър: 14.2
UV филтър: Да
В кутията: 6 лещи
Производител: CooperVision
Кривина: 8.6, 8.8 или 8.9

Сподели своето впечатление

Добави коментар

Галина Георгиева

Контактните лещи са удобни,ползвам ги от години за късогледство.За първи път пазарувам от този сайт,но имате моите поздравления за най-добрата цена на българсия пазар,качеството на обслужване и бързата доставка!

Христо Атанасов

Здравейте Тези лещи са описани като асферични - означава ли това , че са подходящи при ниски стойности на астигматизъм? Бях се насочил към frequency 55 aspheric , при които това е описано но тези са със сходни показатели и са на по-добра цена.Кои от 2те ще ми препоръчате и защо?

Пламена

Здравейте, от няколко дни използвам лещи (същият вид), като си ги закупих от очният лекар, но той пропусна да ми напише рецепта. Може ли да ми обясните каква е тази кривина и как да разбера каква ми е нужна?

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте,

Базовата кривина отговаря на „извивката на окото“ и е от значение при избора на контактни лещи. За да осигури максимален комфорт, лещата трябва да копира тази извивка възможно най-точно. Стойностите й могат да се определят посредством метод, наречен „кератометрия“.

Поздрави, Екипът на Лещи.бг

Антони

Паразувайки от тук получавам най-добра цена за тези лещи :)

Ина

Кой разтвор трябва да закупя за тези лещи?

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте Ина, Благодарим за въпроса. С тези лещи може да използвате, който и да е пероксиден или мултифункционален разтвор. Предлагаме икономичен пакет от тези лещи с разтвора Laim Care, което най-вероятно е най-изгодното предложение, което ще намерите на пазара. Може да видите комплекта на следната страница:

Biomedics 55 Evolution (6 лещи) + разтвор Laim-Care 400ml