Biotrue ONEday (30 лещи)

40.90 Лв.

Повече от: 1000 брой на склад Гарантирана замяна

Гарантираме замяната на продукта до 365 дни след покупката! Още

attributesPrimary

сряда 21.3.

cleaner
blank

Гласували потребители 150

Контактни лещи Biotrue ONEday

Biotrue ONEday са най-новите еднодневни лещи, произведени от Bausch and Lomb. Те са вдъхновени от вътрешната среда на човешкото око и са предназначени да имитират неговите естествени свойства. Благодарение на високата пропускливост на кислород и изключително високото водно съдържание (78%), потребителят може да се наслади на целодневен комфорт, хидратация и необходимата за роговицата оксигенация.

Контактните лещи Biotrue ONEday се предлагат и в Biotrue ONEday (90 лещи).

Високото съдържание на вода = по-удобна употреба

За произведвото на Biotrue ONEday се използва материалът HyperGel, който представлява комбинация между класическите свойства на хидрогела с тези на силиконо-хидрогела като по този начин се постига високо водно съдържание и значителна пропускливост на кислород. Технологията HyperGel действа въз основа на активни съставки, съдържащи се във външния слой на материала на лещата. Тези вещества са включени в създаването на липидния слой и осигуряват минимална дехидратация на лещите. Те остават приятно навлажнени и запазват отличните си оптични свойства през цялия ден. Съдържанието на вода е 78%, отговарящо на водното съдържание в роговицата.

Защите срещу UV светлина

Biotrue ONEday имат UV филтър, който абсорбира част от вредните UVA и UVB лъчи. Следва да се отбележи, че нито едни контактни лещи с UV филтър, не трябва да се разглеждат като пълен заместител на слънчевите очила, защото те не покриват цялата повърхност на окото. Най-добре е да комбинирате контактни лещи и слънчеви очила с UV филтър.

Параметри

Диоптър: от -9.00 до +6.00
Срок на годност: 32 месеца или повече
Период на подмяна: 1 ден
Материал: Nesofilcon A
Може ли да се преспива?: Не
Водно съдържание: 78
Пропускливост на кислород: 42 Dk/t
Диаметър: 14.2
UV филтър: Да
В кутията: 30 лещи
Производител: Bausch and Lomb
Кривина: 8.6

Сподели своето впечатление

Добави коментар

Евелина

Много яки лещи. Купих си ги на промоция преди време с разтвора. Страхотно! Много меки лещи.

Ангел

До сега не бях пробвал този нов продукт, но съм много доволен. Също така пристигнаха много бързо, а и цената е доста добра!