Biotrue ONEday (30 лещи)

40.90 Лв.

Повече от: 1000 брой на склад Гарантирана замяна

Гарантираме замяната на продукта до 365 дни след покупката! Още

attributesPrimary

вторник 24.7.

cleaner
blank
Biotrue ONEday (30 лещи) - Bausch and Lomb
  • Безплатна Доставка

Гласували потребители 150

Контактни лещи Biotrue ONEday

Biotrue ONEday са най-новите еднодневни лещи, произведени от Bausch and Lomb. Те са вдъхновени от вътрешната среда на човешкото око и са предназначени да имитират неговите естествени свойства. Благодарение на високата пропускливост на кислород и изключително високото водно съдържание (78%), потребителят може да се наслади на целодневен комфорт, хидратация и необходимата за роговицата оксигенация.

Контактните лещи Biotrue ONEday се предлагат и в Biotrue ONEday (90 лещи).

Високото съдържание на вода = по-удобна употреба

За произведвото на Biotrue ONEday се използва материалът HyperGel, който представлява комбинация между класическите свойства на хидрогела с тези на силиконо-хидрогела като по този начин се постига високо водно съдържание и значителна пропускливост на кислород. Технологията HyperGel действа въз основа на активни съставки, съдържащи се във външния слой на материала на лещата. Тези вещества са включени в създаването на липидния слой и осигуряват минимална дехидратация на лещите. Те остават приятно навлажнени и запазват отличните си оптични свойства през цялия ден. Съдържанието на вода е 78%, отговарящо на водното съдържание в роговицата.

Защите срещу UV светлина

Biotrue ONEday имат UV филтър, който абсорбира част от вредните UVA и UVB лъчи. Следва да се отбележи, че нито едни контактни лещи с UV филтър, не трябва да се разглеждат като пълен заместител на слънчевите очила, защото те не покриват цялата повърхност на окото. Най-добре е да комбинирате контактни лещи и слънчеви очила с UV филтър.

Параметри

Диоптър: от -9.00 до +6.00
Срок на годност: 32 месеца или повече
Период на подмяна: 1 ден
Материал: Nesofilcon A
Може ли да се преспива?: Не
Водно съдържание: 78
Пропускливост на кислород: 42 Dk/t
Диаметър: 14.2
UV филтър: Да
В кутията: 30 лещи
Производител: Bausch and Lomb
Кривина: 8.6

Сподели своето впечатление

Добави коментар

Евелина

Много яки лещи. Купих си ги на промоция преди време с разтвора. Страхотно! Много меки лещи.

Ангел

До сега не бях пробвал този нов продукт, но съм много доволен. Също така пристигнаха много бързо, а и цената е доста добра!