Crazy ColourVUE (2 лещи)

26.99 Лв.

Основен склад: 0 брой

Цветни контактни лещи ColourVUE Crazy

ColourVUE Crazy са хидрогел-силиконови лещи с едногодишен срок на подмяна. Придават наистина запомяща се визия благодарение на нестандартният си дизайн. Те се предлагат в огромно разнообразие от цветове и форми (над 43 дизайна) и могат да бъдат използвани за различни събия или забави!

Направени са от нов материал, който наподобява кожата и възпрепятства наранявания на роговицата. Благодарение на високата пропускливост на кислород тези лещи са много удобни. Произведени са с технология sandwich като по този начин цветовете им не се докосват до окото, който увеличава тяхната безопасност при употреба. Лещите имат сертификат „Европейско съответствие“ и международна стандартизация ISO9001.

Всяка двойка лещи са предназначени за инцидентни и всекидневна употреба. Лещите трябва да бъдат отстранени преди лягане и да се съхраняват в разтвор (може да използвате всички марки). Лещите немога да бъдат използвани ако са изминали 90 дни от първата употреба. Метода за производство на тези цветни лещи осигурява отлична пропускливост на кислород и комфорт за окото.

Пакетът съдържа две лещи. Контактните лещи ColourVUE Crazy се използват за козметични цели (мода). Трябва да се отбележи, че кумулативният ефект от всички цветове на контактните лещи до известна степен се повлияват от естествения цвят на ириса на окото, цветът на облеклото, аксесоарите и осветлението.

Един от най-често задаваните въпроси по време на дискусиите е: „Каква е разликата между дяснa и лявa контактнa лещa?“. Отговорът е прост. Контактните лещи за двете ви очи са абсолютно идентични.

Параметри

Диоптър: 0.00
Срок на годност: 32 месеца или повече
Период на подмяна: 360 дни
Материал: Hydrogel Terpolymer
Може ли да се преспива?: Не
Водно съдържание: 45%
Пропускливост на кислород: 22 Dk/t
Диаметър: 14.0
UV филтър: Не
В кутията: 2 лещи
Производител: MaxVUE Vision
Кривина: 8.6

Сподели своето впечатление

Добави коментар

Тони

Много ми харесват тези лещи, много хубав син цвят!