Единични Лещи

Филтрирай:
Единични Лещи - TopVue Premium (1 леща)

TopVue Premium (1 леща)

4.99 Лв.

50 гласували потребители

Нови силикон-хидрогелни лещи с изключително добри показатели. Добър заместител на модела Acuvue Oasys.

Единични Лещи - TopVue Monthly Plus (1 леща)

TopVue Monthly Plus (1 леща)

5.89 Лв.

16 гласували потребители

<p style=„text-align: justify“Месечните контактни лещи TopVue Monthly Plus, изработени от хидрогелния материал Метафилкон А, са с високо водно съдържание и UV филтър. Лещите са леко оцветени за по-лесно боравене с тях.

Единични Лещи - TopVue Air Multifocal (1 леща)

TopVue Air Multifocal (1 леща)

12.99 Лв.

7 гласували потребители

TopVue Air Multifocal e силикон-хидрогелнi контактнa лещa предназначенa за корекция на пресбиопия и Ви помага да имате добро зрение както на близо така и на далеч. Всяка кутия съдържа 1 лещи.

Единични Лещи - Biofinity (1 леща)

Biofinity (1 леща)

10.99 Лв.

164 гласували потребители

Biofinity са много иновативни лещи, изработени от силикон-хидрогел, които може да носите без спиране в продължение на 30 дни. Сега в опаковка от 6 лещи и с нов дизайн.

Единични Лещи - Acuvue Oasys (1 леща)

Acuvue Oasys (1 леща)

11.49 Лв.

1 гласували потребители

Acuvue Oasys са лещи от най-новото поколение на Johnson and Johnson с 14-дневен период на подмяна. Те имат много високо ниво на комфорт и висока пропускливост на кислород.

Единични Лещи - PureVision (1 леща)

PureVision (1 леща)

10.39 Лв.

6 гласували потребители

Контактните лещи PureVision от Bausch&Lomb са месечен силикон-хидрогелен модел, одобрени за продължително носене до 30 дни. Уникална увеличаваща комфорта AeroGel технология за целодневна хидратация и висока кислородна пропускливост.

Единични Лещи - Purevision 2 (1 леща)

Purevision 2 (1 леща)

11.89 Лв.

5 гласували потребители

Mесечни асферични контактни лещи PureVision 2 от Bausch and Lomb за корекция на ниски стойности на астигматизъм. Силикон-хидрогел с високо водно съдържание и кислородна пропускливост.

Единични Лещи - Air Optix Night and Day Aqua (1 леща)

Air Optix Night and Day Aqua (1 леща)

14.99 Лв.

2 гласували потребители

Месечните контактни лещи Air Optix Night and Day Aqua от Alcon гарантират до 6 пъти по-висока кислородна пропускливост от обикновените меки модели. Одобрени за продължително носене (за спане) до 30 дни без сваляне от окото.

Единични Лещи - SofLens 59 (1 леща)

SofLens 59 (1 леща)

6.89 Лв.

0 гласували потребители

Тези лещи са предпочитани най-вече заради комфорта при носенето им и лесната манипулация. Високият комфорт на контактните лещи SofLens 59 е осигурен главно от асиметричния профил на завършването на техните ръбове

Единични Лещи - Proclear Sphere (1 леща)

Proclear Sphere (1 леща)

11.89 Лв.

1 гласували потребители

Месечни контактни лещи, които се състоят от 38% полимер Omafilkon B, а останалите 62% от вода. Съставът и малката централна дебелина на лещите Proclear Compatibles (sphere) предоставят отлична пропускливост на кислород и висока хидратация на окото.

Единични Лещи - 1 Day Acuvue Moist (1 леща)

1 Day Acuvue Moist (1 леща)

2.99 Лв.

0 гласували потребители

Постоянен комфорт при носене благодарение на технологията LACREON™, която задържа облажняващите елементи в лещата през целия ден. Съдържат 58% вода и имат UV-A и В филтър.

Единични Лещи - Dailies AquaComfort Plus (1 леща)

Dailies AquaComfort Plus (1 леща)

1.99 Лв.

0 гласували потребители

отличават с високо ниво на овлажняване, което прави използването им значително по-приятно. Първият овлажняващ фактор е лубрикант, който се съдържа и в самия разтвор на контейнера, където е сложена контактната леща.

Единични Лещи - SofLens Daily Disposable (1 леща)

SofLens Daily Disposable (1 леща)

1.94 Лв.

3 гласували потребители

Лещи с високо съдържание на вода (59 %), което заедно с уникалните характеристики на материала Hilaficon B е гаранция за максимален комфорт през целия ден

Единични Лещи - 1 Day Acuvue TruEye (1 леща)

1 Day Acuvue TruEye (1 леща)

4.60 Лв.

0 гласували потребители

Контактни лещи Acuvue TruEye от Johnson and Johnson – първите силикон-хидрогелни еднодневни лещи. Висока кислородна пропускливост – 118 Dk/t и 46% водно съдържание. UV филтър.

Единични Лещи - Optima FW (1 леща)

Optima FW (1 леща)

11.99 Лв.

0 гласували потребители

Тези тримесечени лещи са едни от най-икономичните лещи на пазара.

Единични Лещи - Bausch + Lomb ULTRA (1 леща)

Bausch + Lomb ULTRA (1 леща)

16.99 Лв.

13 гласували потребители

Контактните лещи Bausch&Lomb ULTRA са създадени специално за потребители, работещи продължително с дигитални устройства. MoistureSeal технологията им предпазва очите от дехидратация, причинена от понижената честота на мигане. Проучванията показват, че с Bausch and Lomb ULTRA очите са свежи и се радват на комфорт и в края на работния ден.