Капки за очи HYLO - GEL 10 ml

24.59 Лв.

HYLO-GEL са овлажняващи капки за очи без консерванти с високо съдържание на натриев хиалуронат. Разработени са за интензивна хидратация при постхирургични състояния и облекчение на дискомфорта, причинен от хроничната сухота в очите.

Повече от: 500 брой на склад

attributesPrimary

понеделник 29.4.

blank

Гласували потребители 112

Капки за очи HYLO-GEL

HYLO-GEL са овлажняващи капки за очи без консерванти с високо съдържание на натриев хиалуронат.

Разработени са за интензивна хидратация при постхирургични състояния и облекчение на дискомфорта, причинен от хроничната сухота в очите.

HYLO-GEL са много подходящи за хидратация на Вашите очи, използвайте и мултифункционален разтвор, съдържащ хиалуронова киселина – например Gelone или Laim Care.

Наличието на натриевата сол на хиалуроновата киселина – натриев хиалуронат, помага лещата да образува защитна обвивка, като прилепва по-добре към повърхността на окото. Това предотвратява неговото изсушаването и засилва регенеративната способност на клетките.

Липсата на консерванти и фосфати понижава риска от странични ефекти и позволява да използвате HYLO-GEL > без ограничения. Друго предимство е апликаторът с антибактериални свойства, който позволява по-дългия срок на годност на капките за очи HYLO-GEL - до 6 месеца след отваряне.

Параметри

Срок на годност: 16 месеца или повече
В кутията: 10 ml
Производител: Ursapharm

Сподели своето впечатление

Напиши ни първи коментар.