Капки за очи Laim-Care Gel Drops 10 ml

13.99 Лв.

Laim-Care gel drops са капки за очи под формата на гел, които носят облегчение за уморени, натоварени или раздразнени очи. Активната овлажняваща съставка в тези капки е хиалуроновата киселина – вещество напълно естествено за човешкото тяло (съдържа се например в ставната течност).

Повече от: 1000 брой на склад

attributesPrimary

понеделник 27.5.

blank

Гласували потребители 199

Капки за очи Laim-Care gel drops

Laim-Care gel drops са капки за очи под формата на гел, които носят облекчение за уморени, натоварени или раздразнени очи. Активната овлажняваща съставка в тези капки е хиалуроновата киселина – вещество напълно естествено за човешкото тяло (съдържа се например в ставната течност).

Как работят капките Laim-Care gel drops?

Геловите капки Laim-Care gel drops премахват дискомфорта, причинен от непостоянството на слъзите на очи изложени на вятъра, сухи или запрашени помощения или породено от алергеии. Прочети повече за алергиите.

По-продължителна хидратация

Laim-Care gel drops се задържат по-продълително на повърхността на окото в сравнение с нормалните капки за очи. Това значително увеличаване влажността на очите и замества липсата на сълзи.

Laim-Care gel drops са подходящи за употреба с контактни лещи защото:

 – Увеличават комфорта при носене на контактни лещи
 – Хидратират окото
 – Потдържат контактната леща влажна
 – Стабилизират естествените сълзи

Produkta трябва да се използва в рамките на 30 дни след първото отваряне. Капките Laim-Care gel drops предлагаме и в удобен формат за еднокренто употреба: 20×0.33 ml.

Параметри

Срок на годност: 16 месеца или повече
Лубрикация с натриев хиалуронат: Да
В кутията: 10 ml
Производител: SCHALCON S.p.A.

Сподели своето впечатление

Добави коментар

Стефка Стоева

Здравейте, капките ми харесват, обаче как точно се използват понеже самия флакон е от твърда пластмаса, не е от мека, като на другите, които съм ползвала и съответно, колкото и да го стискам немога да накапя окото... Срязах опаковката и я прелях в друга на капки, които бяха свършили, вече.

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте, Трябва да наклконите флакона към окото и да натиснете дъното, както е показано на снимката на продукта. Хубав ден!

Надежда Петрова

Моля, оправете описанието. Тези капки се използват 1 месец след отварянето им.Малко се разочаровах след като прочетох упътването.

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте, г-жо Петрова,

Съжалявам, че сте останала разочарована! 1 месец е стандартното време на използване на капки за очи. Те съдържат активни вещества, които изгубват свойствата си след отварянето на опаковката. Ще получите символична компенсация от нас към следващата си поръчка.

Лек ден, екипът на kontaktni-leshti.bg

Владо

Тия капки Laim-Care gel drops са жестоки. Гел капки за очи с висока хидратация заместват изкуствените сълзи.