Спрей за очи LAIM Moisture 15 мл.

19.89 Лв.

Повече от: 1000 брой на склад

attributesPrimary

сряда 21.3.

blank

Гласували потребители 209

Laim Moisture

Kапки за очи под формата на спрей

Овлажняващият спрей за очи Laim Moisture стабилизира сълзоотделянето, подобрява триенето между очите и клепачите и гарантира комфорт при употребата на меки хидрогелни и силикон-хидрогелови лещи.

За кого е предназначен този спрей за очи?

Продуктът е подходящ за всички, които носят контактни лещи, но може да се използва и за лечение на синдрома „сухо око“ и недостатъчното количество слъзен филм. Съдържа лубриканта натриев хиалуронат и благодарение на екстракта от лайка мирише приятно.

Модерна технология на използване

Начинът на употреба е иновативен и изключително удобен. За да овлажните очите си, просто ги затворете и напръскайте клепачите. Благодарение на съвременните технологии, използващи транспортния капацитет на липозомите, активните съставки на Laim Moisture проникват в окото през затворения клепач.

Употреба:

Ако сте с поставени лещи, затворете очи и напръскайте от 10 см.
В случай, че използвате неводоустойчив грим, пръснете от по-голямо разстояние: 20 см.

Продължителна употреба

Революционната технология на пулверизатора с антибактериален филтър позволява на продукта да се използва до края на срока му за годност. Laim Moisture издържа дo 3,5 пъти по-дълго от подобни конкурентни продукти.
В случай на продължителна употреба, т.е. когато не го използвате редовно, вече не сте принудени да изхвърляте почти пълен контейнер само защото е паднал на земята или е бил отворен в продължение на няколко седмици.

Разтворът за контактни лещи LAIM MOISTURE

Параметри

Срок на годност: 16 месеца или повече
Лубрикация с натриев хиалуронат: Да
В кутията: 15 ml
Производител: SCHALCON S.p.A.

Сподели своето впечатление

Добави коментар

A. Manoleva

Спреят е много удобен за използване и в офис и не влияе на грима по никакъв начин!

Нико

Взех си този спреди преди да посетя един фестивал на открито. Оказа се много удобен за целта има дълготраен ефект и начина му на използване е по хигиеничен :)