Спрей за очи LAIM Moisture 15 мл.

19.89 Лв.

Капки за очи в аерозолен флакон за носещите контактни лещи. Идеална лубрикация благодарение на натриевият хиалуронат и екстракт от лайка. С антибактериален филтър срещу замърсяване.

Повече от: 1000 брой на склад

attributesPrimary

понеделник 27.5.

blank

Гласували потребители 210

Laim Moisture

Kапки за очи под формата на спрей

Овлажняващият спрей за очи Laim Moisture стабилизира сълзоотделянето, подобрява триенето между очите и клепачите и гарантира комфорт при употребата на контактни лещи.

За кого е предназначен този спрей за очи?

Продуктът е подходящ за всички, които носят контактни лещи, но може да се използва и за лечение на синдрома „сухо око“ и недостатъчното количество слъзен филм. Съдържа лубриканта натриев хиалуронат и благодарение на екстракта от лайка ухае приятно.

Модерна технология на използване

Начинът на употреба е иновативен и изключително удоен. За да овлажните очите си, просто ги затворете и напръскайте клепачите. Благодарение на съвременните технологии, използващи транспортния капацитет на липозомите, активните съставки на Laim Moisture проникват в окото през затворения клепач.

Употреба:

Ако сте с поставени лещи, затворете очи и напръскайте от разстояние 10 см. В случай, че използвате неводоустойчив грим, пръснете от по-голямо разстояние: 20 см.

Продължителна употреба

Революционната технология на пулверизатора с антибактериален филтър позволява на продукта да се използва до изчерпване напълно на количеството. Laim Moisture издържа дo 3,5 пъти по-дълго от подобни конкурентни продукти.В случай на продължителна употреба, т.е. когато не го използвате редовно, вече не сте принудени да изхвърляте почти пълен контейнер само защото е паднал на земята или е бил отворен в продължение на няколко седмици.

Параметри

Срок на годност: 16 месеца или повече
Лубрикация с натриев хиалуронат: Да
В кутията: 15 ml
Производител: SCHALCON S.p.A.

Сподели своето впечатление

Добави коментар

A. Manoleva

Спреят е много удобен за използване и в офис и не влияе на грима по никакъв начин!

Нико

Взех си този спреди преди да посетя един фестивал на открито. Оказа се много удобен за целта има дълготраен ефект и начина му на използване е по хигиеничен :)