Спрей за очи LAIM Moisture 15 мл.

14.90 Лв. 19.89 лв

Повече от: 1000 брой на склад

attributesPrimary

четвъртък 23.11.

blank
Спрей за очи LAIM Moisture 15 мл.
  • Промоция

Гласували потребители 209

Laim Moisture

Kапки за очи под формата на спрей

Овлажняващият спрей за очи Laim Moisture стабилизира сълзоотделянето, подобрява триенето между очите и клепачите и гарантира комфорт при употребата на меки хидрогелни и силикон-хидрогелови лещи.

За кого е предназначен този спрей за очи?

Продуктът е подходящ за всички, които носят контактни лещи, но може да се използва и за лечение на синдрома „сухо око“ и недостатъчното количество слъзен филм. Съдържа лубриканта натриев хиалуронат и благодарение на екстракта от лайка мирише приятно.

Модерна технология на използване

Начинът на употреба е иновативен и изключително удобен. За да овлажните очите си, просто ги затворете и напръскайте клепачите. Благодарение на съвременните технологии, използващи транспортния капацитет на липозомите, активните съставки на Laim Moisture проникват в окото през затворения клепач.

Употреба:

Ако сте с поставени лещи, затворете очи и напръскайте от 10 см.
В случай, че използвате неводоустойчив грим, пръснете от по-голямо разстояние: 20 см.

Продължителна употреба

Революционната технология на пулверизатора с антибактериален филтър позволява на продукта да се използва до края на срока му за годност. Laim Moisture издържа дo 3,5 пъти по-дълго от подобни конкурентни продукти.
В случай на продължителна употреба, т.е. когато не го използвате редовно, вече не сте принудени да изхвърляте почти пълен контейнер само защото е паднал на земята или е бил отворен в продължение на няколко седмици.

Разтворът за контактни лещи LAIM MOISTURE

Параметри

Срок на годност: 16 месеца или повече
Лубрикация с натриев хиалуронат: Да
В кутията: 15 ml
Производител: SCHALCON S.p.A.

Сподели своето впечатление

Добави коментар

A. Manoleva

Спреят е много удобен за използване и в офис и не влияе на грима по никакъв начин!

Нико

Взех си този спреди преди да посетя един фестивал на открито. Оказа се много удобен за целта има дълготраен ефект и начина му на използване е по хигиеничен :)