Манипулация

Манипулация - Апликатор за контактни лещи - розов

Апликатор за контактни лещи - розов

2.59 Лв.

130 гласували потребители

Апликатор за контактни лещи – розов

Манипулация - Апликатор за контактни лещи - син

Апликатор за контактни лещи - син

2.59 Лв.

172 гласували потребители

Апликатор за контактни лещи – син

Манипулация - Клещички за лещи - росови

Клещички за лещи - росови

2.59 Лв.

27 гласували потребители

Клещички за лещи – росови

Манипулация - Клещички за лещи - сини

Клещички за лещи - сини

2.59 Лв.

17 гласували потребители

Клещички за лещи – сини

Манипулация - Пинсета за контактни лещи

Пинсета за контактни лещи

2.49 Лв.

114 гласували потребители

За безопасна и стерилна манипулация на контактните лещи