Proclear 1 Day (30 лещи)

27.99 Лв.

Повече от: 1000 брой на склад Гарантирана замяна

Гарантираме замяната на продукта до 365 дни след покупката! Още

attributesPrimary

понеделник 27.5.

cleaner
blank

Гласували потребители 189

Proclear 1 Day

Новите контактни лещи Proclear 1 day бяха пуснати на пазара през март 2009 година. В сегмента на еднодневните лещи те представляват значителен напредък в качеството и комфорта. Става въпрос за много иновативен продукт на фирма CooperVision, който се отличава с перфектна поносимост и НАИСТИНА целодневен комфорт.

Proclear 1 day са произведени от нов подобрен материал със съдържание на молекули фосфатидилхолин (PC), които са естествена съставка на всички клетки на човешкото тяло. PC молекулите могат да се свързват с голямо количество вода, която след това покрива цялата повърхност на лещата и действа като естествена охрана срещу изсъхване и наслояване на мръсотии. PC технологията значително подпомага по-здравословното и по-комфортното използване на контактни лещи.

Поносимостта към Proclear 1 day е увеличена и от заоблените краища, с което се намалява дразненето на очната лигавица. Контактните лещи Proclear 1 day спадат към продуктите с най-добри оптични характеристики на пазара благодарение на асферичния дизайн на предната повърхност. Тази технология е гаранция за чисто виждане при всякакви светлинни условия.

Принципното предимство на еднодневните контактни лещи е най-вече гаранцията за по-здравословно използване на тази форма на очна корекция. Мръсотиите, белтъчините и други алергени нямат време да се наслоят на Вашите контактни лещи в опасно количество. Прочети повече за алергиите. Това качество е много важно най-вече за алергиците по време на сезона на цветния прашец. Всяка двойка лещи е предназначена именно за една употреба за един ден. Proclear 1 day не са предназначени за оставяне в очите по време на сън. Не губите време с почистване, не харчите пари за разтвори и при евентуалната повреда или загуба на лещите (напр. при плуване) не понасяте голяма финансово загуба.

Тези лещи може да намерите и в опаковка от 1 леща или от 90 лещи

Параметри

Диоптър: от -12.00 до +8.00
Срок на годност: 24 месеца или повече
Период на подмяна: 1 ден
Материал: Omafilcon A
Може ли да се преспива?: Не
Водно съдържание: 60%
Пропускливост на кислород: 28 Dk/t
Диаметър: 14.2
UV филтър: Не
В кутията: 30 лещи
Производител: CooperVision
Кривина: 8.7

Сподели своето впечатление

Добави коментар

Аннамария Аксинте

страхотни лещи, много удобни

elitsa mircheva

Много съм доволна от лещите. Издържаха 7 дена, като през този период не чувствах дискомфорт и зрението ми беше перфектно.

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте, г-жо Мирчева,

Благодарим Ви за приятния коментар! Радваме се, че сте намерили подходящ за Вас модел контактни лещи!

Поздрави, Екипът на kontaktni-leshti.bg

Мама Мима

И аз съм доволна. Цените и продуктите са наистина добри. Хубавото е че дават възможност на клиентите да изразят своето мнение и се стремят да ги удовлетворят, това е много важно за успешен бизнес и в бг като цяло повечето фирми са много зле в това отношение.

Georgi Stoqnov

Extra sa si leshtite. Izdurjat nqkoi i 2 dni. Mnogo sum dovolen. Pak shte si kupq.

Апотол

Имах сериозен проблем с очите си, но не мога да се откажа от контактните лещи и реших да пробвам с еднодневки. Евтини продук, супер цена за контакни лещи. Много добър комфорт. И очите ми се чувстват много по-добре. Вероятно се дължи на специалната PC технология.

Илка

За мен най-важното нещо при лещите е съдържанието на вода и тези лещи имат 60% водно съдържание, което усещам много по време на употребата им. Мога да ги нося над 14 часа и да не ги усещам в очите си :)