PureVision 2 (6 лещи)

53.79 Лв. 56.90 лв

Повече от: 1000 брой на склад Гарантирана замяна

Гарантираме замяната на продукта до 365 дни след покупката! Още

attributesPrimary

понеделник 27.5.

cleaner
blank
PureVision 2 (6 лещи) - Bausch and Lomb
  • Безплатна Доставка

Гласували потребители 6

Отлична видимост

PureVision 2 е новият асферичен месечен модел на Bausch & Lomb . Предимството на тези контактни лещи от силикон-хидрогел е, че те коригират ниските стойности на астигматизма и подобряват значително контрастната чувствителност, т.н. „кокоша слепота“ (замъглено зрение при слаба светлина) и Острo зачервяване очите. Това прави PureVision 2 изключително подходящи за шофьори и спортисти.

Други предимства на PureVision 2

PureVision 2 са един от най-тънките, но и лесни за боравене, лещи на пазара. Овлажняващата им технология ComfortMoist осигурява комфорт през целия ден, а високата кислородна пропускливост на материала позволява на окото да диша до 3 пъти повече, отколкото при хидрогелните контактни лещи. Проектирани за продължително носене до 29 дни и нощи без сваляне (след предварителна консултация с очен специалист).

Разгледайте и единичните ни бройки PureVision 2.

Параметри

Диоптър: от +6.00 до -12.00
Срок на годност: 32 месеца или повече
Период на подмяна: 30 дни
Материал: Balafilcon A
Може ли да се преспива?: Да
Водно съдържание: 36%
Пропускливост на кислород: 130 Dk/t
Диаметър: 14.0
UV филтър: Не
В кутията: 6 лещи
Производител: Bausch and Lomb
Кривина: 8.6

Сподели своето впечатление

Добави коментар

Вероника

Имам нисък астигматизъм, ппрепоръчаха ми този модел и съм много доволна! Свалям лещите всяка седмица, за да мим отпочат очите и нямам сухота в очите

ST

Реших да пробвам лещите заради добрите показатели и цена. За съжаление, очите ми се уморят с тях и вечер чувствам неудобство. Пробвах да спя с тях няколко пъти и получих сухота, дразнение, дори зачервяване. Въпреки по-ниската цена, предпочитам Air Optix Night and Day Aqua, с които не изпитвам неудобство при спане дори няколко дни подред.

Александър

Поне по мое мнение, в последно време има промяна в качеството на самите лещи. Коментарът беше критика, по-скоро към самия производетел, не към вас.

Емил

Обяснете ми какво стана с PureVision 2HD, mesechnite leshti na Bausch&Lomb

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте, Емил,

Единствената разлика между двата продукта е опаковката.

Йорданова

Използвам лещите на Boush and Lomb от 2008 . .Това са цветните диоптрични лещи,много към доволна ,бързо свикнах с тях,единственото ми притеснение е за промяната на цвета.Предишните цветове бяха много естествени ,а сега стоят изкуствено и се забелязва,Моят цвят е Jade

Евгени Стефанов

използувал съм много различни лещи 35години ,но тези са най-добри,тънки,пропускливииздържливи,меки,нечувствителни,все едно,че няма нищо на окото ,може да се спи с тях и са на най-евтината цена ат всички!!!

Здравко Димитров

В кутията от 6 бр. могат ли да се поръчат 3 бр. с един диоптър и 3 бр. с друг диоптър?

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте,

За съжаление, няма как да отворим опаковката и да направим размяната. От този модел предлагаме и по една леща: http://www.kontaktni-leshti.bg/…-hd-1-leshha. Така може да изберете необходимото Ви количество от всеки диоптър.

Весели празници, Екипът на Лещи.бг

Димитър

Както обикновенно Bausch and Lomb се представят на ниво. Пробвах новите лещи още с излизането им на пазара и от тогава ги използвам постоянно