PureVision (6 лещи)

45.69 Лв.

Повече от: 1000 брой на склад Гарантирана замяна

Гарантираме замяната на продукта до 365 дни след покупката! Още

attributesPrimary

понеделник 27.5.

cleaner
blank
PureVision (6 лещи) - Bausch and Lomb
  • Безплатна Доставка

Гласували потребители 271

Основни характеристики

PureVision от Bausch and Lomb са месечни контактни лещи, създадени по модерна AeroGel технология, осигуряваща изключително висока кислородна пропускливост. Комбинацията й с висококачествения силикон-хидрогелов материал Batafilcon A позволява непрекъснато носене на този модел до 7 дни и 6 нощи без сваляне след консултация с очен специалист.

Повърхността на контактните лещи PureVision е подобрена чрез революционната Performa технология, осигуряваща максимална хидратация и редуцираща усещането за Острo зачервяване очите.


Можете да намерите и единични бройки PureVision.

За контактните лещи

Параметри

Диоптър: от +6.00 до -12.00
Срок на годност: 24 месеца или повече
Период на подмяна: 30 дни
Материал: Balafilcon A
Може ли да се преспива?: Да
Водно съдържание: 36%
Пропускливост на кислород: 112 Dk/t
Диаметър: 14.0
UV филтър: Не
В кутията: 6 лещи
Производител: Bausch and Lomb
Кривина: 8.3 a 8.6

Сподели своето впечатление

Добави коментар

Боряна Стоянова

Здравейте, моля да ме ориентирате в показателя кривина. Дъщеря ми е с висок диоптър /4,5/ и вече веднъж поръчвахме от Вас.Тогава не съм забелязала тази характеристика. Сега искам да поръчам Pure Vision, но в рецептата няма показател Кривина. Как да се ориентирам коя величина да избера?

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте, След диоптъра, базовата кривина е вторият най-важен фактор при избора на контактни лещи. Посочена е като BC с уточнение на цифровата стойност (напр. 8.6 BC, BC 8.3). Тази стойност е отпечатана върху опаковката на лещите. Кривината на контактната леща съответства на “извивката на окото” и трябва да копира кривината на роговицата възможно най-точно. Това се измерва от оптометрист чрез кератометрия по време на преглед. Необходимо е също така да се знае, че контактната леща на един производител се различава по своите характеристики от тази на други марки. За стандартни се смятатат параметрите на кривината от около 8,5–8,7. Преминавайки от един модел към друг, трябва да се консултирате с офталмолог. Поздрави, Екипа на Kontaktni-leshti.bg

Илияна

Здравейте. Искам да попитам за работа с компютър дали са подходящи лещите. В момента ползвам лещи на тази фима - еднодневни (тъй като съм от скоро с лещи), на далече виждам прекрасно, но след края на работния ден и работа с компютър имам леко главоболие. Мисля да поръчам или тези, или Optima FW. Благодаря предварително да отговора.

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте, Лещите PureVision имат специална повърхност, която осигурява много добро овлажняване на очите. Производителя не ги е препоръчвал специално за работа пред компютър, но предполагам, че това не е задължително, т.к. в наши дни повечето хора използват компютър или други устройства всеки ден.

При работа с компютър хората имат тенденция да мигат по-рядко отколкото обикновено. Затова Ви препоръчвам да правите малки паузи всеки час, гимнастика за очите два-три пъти през деня, да мигате по-често и да ползвате капки за очи – например Renu Multiplus или Systane Ultra. Надявам се тези препоръки да Ви помогнат да се чувствате по-добре.

Поздрави, екипът на kontaktni-leshti.bg

Стоян

Здравейте, Когато лещите са едномесечни и могат да бъдат носени около 30 дни, това означава ли, че мога например да ги нося през седмица в рамките на 2 месеца, ако общо стоят на очите ми 30 дни и 30 дни - в разтвор? Т.е. годността им 30 дни след отваряне ли е, или 30 дни носене на очите?

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте, лещите са с период на подмяна 1 месец и не Ви препоръчваме да ги носите по-дълго. Това може да причини раздразнение в окото и дори възпаление.Лек ден!

Милен

Препоръчвам! малко модели имат кривина 8,3!

Красимира

Здравейте,ако диоптъра за очила ми е -1,75,какъв диоптър трябва да поръчам за лещи.

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте,

Разминаването в диотприте между очилата и контактните лещи е валидно само за по-големи диоптри (над 4). Във Вашия случай, диоптърът е същият. Но Ви съветваме да се обърнете към Вашия очен лекар за измерването на необходимата Ви базова кривина. Прегледът се нарича „Кератометрия“.

Венета

Страхотни лещи за носене през деня и през нощта. Ползвам PureVision вече няколко години и съм напълно спокойна.

Дарена

След като 6-те лещи са с един и същи диоптер, това означава ли че и ляво и дясно око, са с един и същ? За първи път ще пазарувам лещи онлайн и поради тази причина не съм запозната.

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте,

Всички контактни лещи в кутията са с едни и същи параметри. Това означава, че ако имате еднакъв диоптър на двете очи, е достатъчно да поръчате само една опаковка. При разминаване в параметрите им, изберете опцията „Покажи параметри за другото око“ и въведете втория диоптър.

Поздрави, Екипът на Контактни-лещи.бг

Даниела

Всичките 6 лещи един и същ диоптър ли трябва да са?

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте,

Всички контактни лещи в кутията са с едни и същи параметри.

Поздрави, Екипът на Контактни-лещи.бг

Велин

Нося силикон хидрогелните лещи 24 часа. Много са ми удобни изполват няква подерна технология.

Валери Я.

Здравйте, много съм доволен от лещите. Не знам Владимир Делчев защо така се чувства i az gi polzvwam ot godini i opredelno овлажняват много добре окото. Единсвеното , което не ми харесва е, че нямат УВ филтър. От доставката съм много доволен, както и от обслужнаето.

Цанко Веров

Повече от половината ми познати, които носят лещи ползват точно тези и сега разбирам защо. Да не говорим, че това е най-евтиния сайт. Страхотно.

Ванка Благонова

Интересувам се дали наистина могат лещите да се носят цял месец без сваляне и да се спи с тях през тези 30 дни.

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте,

Да, напълно е възможно, но не за всяко око. Преди да изпробвате продължителната им употреба, е за предпочитане да се консултирате с Вашия лекар. Той ще може да Ви посъветва по-точно дали това е подходящо за Вас и до колко дни е желателно да ги носите без сваляне.

Весели празници! Екипът на kontaktni-leshti.bg

Emilina

Много съм доволна :) И дойдоха днес. Не очакавах.

Здравко Димитров

Здравейте, до кога е валидна тази промоция?

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте,

До изчерпване на количествата.

Весели празници!

Емил

Гласувам за този продукт ЗА! Не нося леши постоянно, но се чувствам удобно с него.

Лидия

Изклчително съм доволна от бързината на доставката и от отношението. Отново ще пазарувам тук.

Георги

Здравейте, Много ми харесва цената на PureVision. Тя си е направо най-евтината на пазара. Качеството е прекрасно.

Огнян

Защо са толкова евтини? В оптиката са много по-скъпи

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте,

Електронните магазини имат по-ниски разходи и по-голям пазар. Това ни дава възможност да работим с дистрибуторите при по-добри условия. Всички продукти, които предлагаме, са оригинални и с гаранция за произход и качество.

Поздрави

Нели

Много ми харесват тези контактни лещи.София е едно от местата където може да ги купите от аптека, но в интернет са много по-евтини.

Димитър

Използвам тези лещи от няколко години и за невероятни. Не ги свалям един месец и изобщо не усещам тяхното присъствие в очите.

Ели

Здравейте, защо не мога да избера различен диаметър?

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте, производителя предлага тези лещи само с един стандартен диаметър, които би бил добре за Вас освен ако очният Ви лекар не Ви е препоръчал друго.

Т.Найденов

Пробвах ги за първи път преди много години и до сега не намирам продукт, които да е по-добър от тези лещи.

Мег

А дали се предлагат цветни лещи с диоптър?

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте,

Всички цветни лещи с диоптри може да намерите на следната страница:

http://www.kontaktni-leshti.bg/…-leshti.html

Поздрави

Красимир

Защо не виждам в опцията 0.00 за диоптри?На мен са ми нужни с терапевтична цел-следоперационно.

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте, Красимир,

Не предлагаме лещи с диоптър 0.00

Поздрави,