Разтвор All In One Light 2 x 360 ml

32.99 Лв.

Повече от: 200 брой на склад

attributesPrimary

четвъртък 25.4.

blank
Разтвор All In One Light 2 x 360 ml  - Cooper Vision
  • Безплатна Доставка

Гласували потребители 0

Разтвор All In One Light 2×360 ml

All In One Light solution в икономична двойна опаковка от производителя CooperVision е подходящ за всички видове меки контактни лещи, включително хидрогелни и силикон-хидрогелни. Този качествен разтвор почиства, хидратира и съхранява лещите през нощта.

Разширена формула

Многофункционалния разтвор All In One е съвместим с всички видове меки контактни лещи и е подходящ за потребители с чувствителни или склонни към алергии очи. Усъвършенстваният му състав предотвратява сухотата, като същевременно осигурява необходимата хидратация за комфорт и яснота пред целия ден. Страдащите от синдром на „компютърно зрение“ също могат да почувстват трайно облекчение с разтвора All In One.

Налични опаковки

Към двете бутилки от 360 ml на All In One solution се прилагат и две антибактериални кутийки за съхранение на лещите. Препоръчва се кутийките да се сменя заедно с всяка нова бутилка разтвор.

Разтвора All In One Light от CooperVision е достъпен и в единична опаковка от 360 ml., семейна опаковка от 3 x 360 ml., и шишенце за пътуване от 100 ml.. Към всяка бутилка се прилага една кутийка за лещи.

Параметри

Срок на годност: 24 месеца или повече
Лубрикация с натриев хиалуронат: Не
Вид разтвор: Мултифункционален
В кутията: 2 x 360 ml
Производител: CooperVision

Сподели своето впечатление

Напиши ни първи коментар.