Разтвор Gelone 2x360 ml

29.89 Лв.

Повече от: 1000 брой на склад

attributesPrimary

понеделник 27.5.

blank

Гласували потребители 202

Мултифункционален разтвор Gelone

Gelone e мултифункционален разтвор за почистване и съхранение на всички видове меки контактни лещи, в това число и цветни. Комбинацията от дезинфекциращи съставки и хиалуронова киселина го прави подходящ дори и за най-чувствителните очи – страдащите от алергии и „синдрома на сухото око“.

Gelone успокоява раздразненията, причинени от по-дългото носенето на контактните лещи. С този разтвор лещите остават хидратирани до свалянето им. Почистващите му компоненти, заедно с антибактериално контейнерче, с което се предлага, гарантират отлична дезинфекция, а хиалуроновата киселина осигурява оптимална хидратация за контактните лещи и очите.

Хиалуроновата киселина се смята за един от най-добрите очни лубриканти – притежава антибактериални свойства, противовъзпалително действие и способност да поддържа нивото на влажност. Друго нейно важно предимство е, че е естествена за човешкия организъм и не предизивква раздразнение, както някои други хидратиращи компоненти.

Икономични пакети

Gelone се предлага в опаковкa от 100 ml и 360 ml с антибактериално контейнерче за лещи. Други изгодни пакети: 3 x 360 ml и 4 x 360 ml.


Свали листовка на продукта на български език

Параметри

Срок на годност: 24 месеца
Лубрикация с натриев хиалуронат: Да
Вид разтвор: Мултифункционален
В кутията: 2 x 360 ml
Производител: Soleko

Сподели своето впечатление

Добави коментар

Фросина Узунова

Редовната цена на комплекта е обявена на 29.89лв., т. е. след 20% намаление трябва да е 23,91 лв., а не 26,91 лв. Дали грешката е случайна?

Янко

Опитах първо малката опаковка като подарък, после реших да си купя големият разтвор. Качеството е високо, цжената всъщнбост е най-евтината на пазара.

Иван

Този разтвор става ли за PureVision 2HD?

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте Иван,

Да този разтвор е подходящ за всички лещи от серията PureVision както и за всички меки контактни лещи.

Поздрави

Ели

Дадоха ми този разтвор като подарък и като ми свърши веднага си взех този комплект.