Разтвор Gelone 4x360 мл

57.99 Лв.

Повече от: 1000 брой на склад

attributesPrimary

четвъртък 15.11.

blank
Разтвор Gelone 4x360 мл  - Soleko
  • Безплатна Доставка

Гласували потребители 136

Мултифункционален разтвор Gelone

Gelone e мултифункционален разтвор за почистване и съхранение на всички видове меки контактни лещи, в това число и цветни. Комбинацията от дезинфекциращи съставки и хиалуронова киселина го прави подходящ дори и за най-чувствителните очи – страдащите от алергии и „синдрома на сухото око“.

Gelone успокоява раздразненията, причинени от по-дългото носенето на контактните лещи. С този разтвор лещите остават хидратирани до свалянето им. Почистващите му компоненти, заедно с антибактериално контейнерче, с което се предлага, гарантират отлична дезинфекция, а хиалуроновата киселина осигурява оптимална хидратация за контактните лещи и очите.

Хиалуроновата киселина се смята за един от най-добрите очни лубриканти – притежава антибактериални свойства, противовъзпалително действие и способност да поддържа нивото на влажност. Друго нейно важно предимство е, че е естествена за човешкия организъм и не предизивква раздразнение, както някои други хидратиращи компоненти.

Икономични пакети

Gelone се предлага в опаковкa от 100 мл и 360 мл с антибактериално контейнерче за лещи. Други изгодни пакети: 2 x 360 мл, 3 x 360 мл.


Свали листовка на продукта на български език

Параметри

Срок на годност: 24 месеца
Лубрикация с натриев хиалуронат: Да
Вид разтвор: Мултифункционален
В кутията: 4 x 360 ml
Производител: Soleko

Сподели своето впечатление

Добави коментар

Анна

Страхотна коледна промоция. Всички сме "слепи вкъщи", така че е страшно полезно.

Яна

Страхотна е промоцията. Ще си имам за цяла година разтвор. Много съм доволна.

Анита

Невероятна промоция. Възползвах се от 20%то намаление и 4 разтвора ми излезнаха на цената на 2 от другите марки. Вече съм го ползвала и знам, че е супер !