Разтвор Gelone 50 ml

6.49 Лв.

Повече от: 1000 брой на склад

attributesPrimary

понеделник 29.4.

blank

Гласували потребители 86

Gelone Разтвор за контактни лещи

Вземете Gelone с Вас, където и да сте в този малък и практичен пакет. Предлага се в опаковка от 50 ml, която е одобрена от авиокомпанийте и е удобно решение за вашите пътувания. Идеалнен за Вашата работна чанта, фитнес раница , или просто близо до Вас винаги, когато вашите лещи се нуждаят от грижи.

Тази малка опаковка отивас Вас, където и да отидете (и се допускат контейнери от 100 ml или по-малко), което я прави идеалена за летни екскурзии и излети.

Gelone е многофункционален разтвор, който е подходящ за употреба с всички видове меки контактни лещи . Той почиства ефективно, когато лещите не се използват, а уникалната формула съдържа комбинация от дезинфектанти и хиалуронова киселина, която осигурява леко хидратиране дори и на най-чувствителните очи. натриев хиалуронат е естествено вещество, което осигурява увлажняване и комфорт при носене.

Натриев хиалуронат

Натриевият хиалуронат (или хиалуронова киселина) е една от основните съставки в Gelone разтвор . Това вещество е напълно естествено за човешкото тяло и е напълно съвместимо с вътрешната околна среда. Намира се например в стъкловидното тяло или гелообразната течност, която създава очната ябълка.

Отлична хидратация

Хиалуроновата киселина има уникалната способност да се свързва и задържа големи количества вода, поради което Gelone разтвор значително увеличава комфорта и хидратацията на носещите лещи. Тази забележителна субстанция помага и за насърчаване на регенерацията на клетките и излекуването на тъканите и по този начин може да помогне за възстановяване на малки увреждания, дължащи се на дразнение от фактори на околната среда като прах, мръсотия или смог.

Gelone solution се предлага и в по-големи опаковки 100 ml опаковка, 360 ml опаковка, или нашите двойна опаковка, тройна опаковка, и фамилни опаковки от четири опаковки от 360 ml.

Параметри

Срок на годност: 24 месеца
Лубрикация с натриев хиалуронат: Да
В кутията: 50 ml
Производител: Soleko

Сподели своето впечатление

Напиши ни първи коментар.