Разтвор Laim-Care 50 ml

8.89 Лв.

Повече от: 1000 брой на склад Гарантирана замяна

Гарантираме замяната на продукта до 365 дни след покупката! Още

attributesPrimary

понеделник 29.4.

blank

Гласували потребители 122

Разтвор за контактни лещи Лайм-Care

Laim-Care е изотоничен мултифункционален разтвор за дезинфекция, почистване и предпазване на контактни лещи. Безспорното предимство на този разтвор е съдържанието на хиалуронова киселина – естествена за човешкия организъм. Тя поддържа лещите влажни през целия ден, и също така действа като ефективен антибактериал­ен агент.

Може да закупите и в опаковки от 400мл 150мл..

Първият разтвор, съдържащ хиалуронова киселина

Laim-Care стартира през август 2010 г. и бе първият разтвор съдържащ хиалуронова киселина. Много бързо той се превръна в популярен продукт, който в момента е популярен и се препоръчва от много експерти заради неговото високо качество.

Съвместим с очната среда

Натриевият хиалуронат (известна и като хиалуронова киселина) се съдържа в човешкото тяло. За това този разтвор е напълно подходящ за очите и не предизвиква дразнене на чувствителните тъкани. В човешкото тяло естествено присъства например в ставната течност или стъкловидното тяло на окото.

Ефективна лубрикация

Хиалуроновата киселина е единственото ефективно възстановително и антибактериално вещество (използва се често и в пластична хирургия), но също така и много добър лубрикант, чиято бонус катко вече споменахме е абсолютната съвместимост с вътрешната среда на организма – използването на разтвора Laim-Care гарантира по-приятна и по-удобна употреба на лещи.

Нежен и високо ефективен

Разтворът на хиалуронова киселина осигурява Лайм Care-лесен, но и ефективен метод за почистване на контактни лещи. Пакетът жилищни антибактериални разтвор, съдържащ сребърни йони, които действат срещу бактериалната адхезия.

Подходящ за чувствителни очи

Лайм-Care е подходящ за потребители, които имат чувствителни очи, страдащи от чувство за сухота в очите или зачервяване на кожата и е предназначен за грижа за всички видове меки контактни лещи, включително силиконов хидрогел и цветни.

Многофункцион­аленият разтвор Laim-Care също предлага в опаковка от 150 мл, 400 мл.

Параметри

Срок на годност: 16 месеца или повече
Лубрикация с натриев хиалуронат: Да
Вид разтвор: Мултифункционален
В кутията: 50 ml
Производител: SCHALCON S.p.A.

Сподели своето впечатление

Добави коментар

Mila

Много съм доволна от разтвора. Беше страхотен подарък. благодаря Ви.