Recugel 10 мл.

12.99 Лв.

Повече от: 300 брой на склад

attributesPrimary

сряда 20.2.

blank

Гласували потребители 5

Recugel гел за очи 10 мл.

<p style = „text-align: justify“> Recugel гел за очи е подобен на капки за очи, но формулата на гела осигурява по-дълготрайна ефикасност. Recugel освежава и успокоява сухите, раздразнени очи и също така стимулира регенерацията на клетките, за да възстанови структурата на роговицата.

Ефективно облекчение след увреждане на очите

<p style = „text-align: justify“> Recugel облекчава умората и раздразнението на окото поради много фактори, включително дългосрочна работа с компютър и излагане на екстремни условия на околната среда (замръзване, вятър, климатизация и др.). </р><p style = „text-align: justify“> Recugel съдържа активната съставка декспантенол, която помага да се предотврати образуването на белези на роговицата след нараняване на очите или операция. Той е особено ефективен за заздравяването на роговицата в случай на изгаряния, LASIK и PRK операции, увреждане, причинено от чужди тела, или възпаление на роговицата.

Как да приложим Recugel

<p style = „text-align: justify“> Гелът може да се прилага 3–5 пъти на ден, ако е необходимо. Нанесете 1 капка Recugel в конюнктивалния сак – пространството между очната ябълка и долния клепач. Леко издърпайте долния клепач надолу, нанесете гела и мигнете, за да приложите гела.

<p style = „text-align: justify“> Поради по-дебелия състав на гела на този продукт, трябва да се внимава при шофиране и работа с машини, тъй като гелът може да причини замъгляване на зрението. Не е препоръчително да използвате продукта, докато носите #.

<p style = „text-align: justify“> Recugel съдържа цетримид, който е консервант. Следователно, този продукт трябва да се изхвърли един месец след първото отваряне.

<p style = „text-align: justify“> Открийте други продукти от Bausch и Lomb тук.

Сподели своето впечатление

Напиши ни първи коментар.