Systane Hydration капки за очи 10 ml

22.79 Лв.

Повече от: 100 брой на склад

attributesPrimary

понеделник 29.4.

blank

Гласували потребители 82

Systane Hydration капки за очи

Systane®HYDRATION : овлажняващите капки за очи от Alcon имат два полимера, които работят заедно, за да позволят на повредените клетки на повърхността на окото да регенерират. Systane®HYDRATION предлага дългосрочна защита и по-голяма хидратация от хиалуроновата киселина. Комбинацията от НР-гуар и хиалуронова киселина свързва увредените клетки в епитела на роговицата и увеличава хидратацията им. Също така помагат за овлажняването и защита на повърхността на окото. Освен по-добра защита, капки за очи Systane®HYDRATION също подпомагат възстановяването на повърхността на очите.

Инструкции за използване

Капките на Systane®HYDRATION облекчават симптомите на сухите очи, като осигуряват временно облекчение от изгаряне и дразнене. Те могат да се използват всеки ден за овлажняване и лечение, дори при носене на контактни лещи с удължено износване. Те могат да се използват 3 месеца след отварянето им.

Сухи или червени очи ви притесняват?

Капките за очи Systane®HYDRATION предпазват от синдром на сухота в очите. Те осигуряват допълнителна лубрикация на контактните лещи, особено при ветровити или лоши метеорологични условия, в прашни и сухи условия. Те са безопасни за прилагане по всяко време, когато очите се чувстват сухи или раздразнени.

Параметри

В кутията: 10 ml
Производител: Alcon

Сподели своето впечатление

Напиши ни първи коментар.