Thealoz Duo капки за очи 10 ml

25.89 Лв.

Повече от: 1000 брой на склад

attributesPrimary

четвъртък 25.4.

blank

Гласували потребители 30

Thealoz Duo 10 ml Eye Drops

Очните капки Thealoz Ви помагат да се освободите от дразненето и умората на Вашите очите. Тази неутрална формула (pH 7) смазва повърхността на окото и ефективно се бори със синдрома на сухото око. Може да приложите около 4–6 капки на ден, ако е необходимо. Thealoz Duo капки не съдържат консерванти и могат да се използват заедно с носенето на контактни лещи. Тази опаковка съдържа 10 ml Може да се използва до 3 месеца след отварянето.

Формулата на Thealoz Duo съчетава трехалозата и хиалуроновата киселина. И двете вещества се намират естествено в човешкото тяло и са способни да овлажняват и регенерират тъканите и да възстановяват естествения баланс на вашите сълзи.

Ефективен срещу всякакви очни натоварвания

Умора, дразнене, зачервяване, сухота и изгарящи очи могат да възникнат поради разнообразни външни влияния, вариращи от времето до честите компютърни задачи. Очните капки Thealoz Duo са отлично решение за подобни проблеми. Те също са силно препоръчани за лечение на синдрома на сухото око (в умерени до тежки стадии на това заболяване).

Революционната система ABAK

Thealoz Duo използва патентованата система за дозиране ABAK, която осигурява плътна капка всеки път. Тази уникална система за дозиране също така помага да се предотвратят замърсявания, бактерии и вируси, като капките ви се стерилизират.

Параметри

В кутията: 10 ml
Производител: Laboratoires THÉA, Francie

Сподели своето впечатление

Напиши ни първи коментар.