TopVue Air (1 лещи)

6.99 Лв.


Изгодно предложение:
TopVue Air (6 лещи) - 35,99 Лв. (Спестявате 5,95 Лв.)

Повече от: 1000 брой на склад

attributesPrimary

понеделник 29.4.

cleaner
blank

Гласували потребители 14

Контактни лещи TopVue Air

TopVue Air са най-новo поколение силикон-хидрогелни лещи с изключително висока кислородна пропускливост и високо водно съдържание, необходимо за добрата хидратация на окото. Иновативният им дизайн гарантира висок комфорт и блокира задържането на замърсявания по повърхността на лещата.

Ежедневна употреба

TopVue Air са предназначени за ежедневна употреба с 30-дневен период на подмяна. Моделът не е предназначен за продължителна употреба. Вечер е необходимо да бъдат сваляни, почиствани и съхранявани в контейнерче с разтвор за лещи.

Комфорт от първото поставяне

Контактните лещи TopVue Air се доставят, потопени блистер, съдържащ разтвор с натриев хиалуронат (натриевата сол на хиалуроновата киселина). Той се смята за един от най-ефикасните очни лубриканти, т.к. се съдържа в стъкловидното тяло на очите, което го прави напълно съвместим с физиологичната им среда. По тази причина не предизвиква дискомфорт или дразнене както някои други хидратиращи агенти.

Висока кислородна пропускливост

Иновативната технология на производство на силикон-хидрогеловия материал, от който TopVue Air са произведени, позволява висока пропускливост на кислород – 100 Dk/t. Свежият кислород достига роговицата през микроскопични каналчета.

Хидратирани и здрави очи

Достатъчно хидратирани за здрави очи Водното съдържание на контактните лещи е от изключително значение за хидратацията, а оттам и за комфорта по време на носене. TopVue Air съдържа 45% вода, благодарение на което лещите остават добре хидратирани през целия ден. Освен че намалява риска от натрупване на протеинови отлагания по повърхността на лещата, то понижава и опасността от инфекции.

Предлагаме и 6 леща TopVue Air.

Сподели своето впечатление

Добави коментар

LUNAtichka

Ползвам лещата вече няколко пъти. Много съм доволна как ми пасва на окото. Пак ще си поръчам, а и е най-евтината на пазара.

Т.Геров

Взех си тези лещи като пробни и бях много приятно изненадан. Лещите са с много голям срок на годност и направо си взех голямо количество за да се възползвам от намаленията.

Тишо

Лещите са супер, а за цената няма какво да коментираме :)

Ангел

Не съм срещал по-евтини силиконови лещи на пазара. Качеството е добро, а доставката бърза.