TopVue Air for Astigmatism (3 лещи)

31.19 Лв.


Изгодно предложение:
TopVue Air for Astigmatism (6 лещи) - 59,99 Лв. (Спестявате 2,39 Лв.)

Повече от: 1000 брой на склад

attributesPrimary

понеделник 29.4.

cleaner
blank
TopVue Air for Astigmatism (3 лещи) - TopVue
  • Безплатна Доставка

Гласували потребители 117

TopVue Air for Astigmatism

TopVue Air for Astigmatism са месечни торични контактни лещи и са предназначени за корекция на астигматизма. Изработени са от иновативен силикон-хидрогелов материал, който осигурява едновременно високата им пропускливост на кислород и водно съдържание. Дизайнът на TopVue Air for Astigmatism гарантира правилното положение на лещата в окото при всяко движение на окото и гарантира оптимална корекция на зрението през целия ден.

Пробвай единични бройки TopVue Air for Astigmatism.

Технология за стабилизиране SHT PrismBallast?

При изработката на TopVue Air for Astigmatism се използва технологията за стабилизиране SHT PrismBallast, която използва гравитацията, за да улесни балансирането на лещата в окото. Тази иновация разпределя тежестта по уникален начин и предотвратява движението на лещата в очите. Така контактните лещи TopVue Air for Astigmatism осигуряват нежното плъзгане на клепача по цялата очна повърхност. Естественият процес на мигане също помага за стабилизиране на лещите, защото тези контактни лещи работят с уникалното за всеки човек движение при мигане.

Гаранция за връщане на парите

Гаранция за връщане на парите Ако контактните лещи не оправдаят очакванията Ви, ни изпратете отворената кутия с 2 неизползвани лещи до 60 дена след получаването им и получете цялата заплатена сума. Повече информация.

Комфорт от самото начало

TopVue Air for Astigmatism се предлагат в разтвор с натриев хиалуронат. Благодарение на него контактните лещи са удобни от първия момент на поставянето им.

Висока пропускливост на кислород и добра хидратация

Достатъчно хидратирани за здрави очи Уникалната технология за създаване на този силикон-хидрогелов модел торични контактни лещи позволява на TopVue Air for Astigmatism да транспортира изключително бързо кислород от атмосферата до окото чрез микроскопични каналчета. По тази причина кислородната пропускливост е толкова висока – 100 Dk/t. Този модел съдържа и 45% вода, което гарантира оптимална хидратация през целия ден и защитава повърхността на лещата от задържането на липидни депозити и замърсявания и така осигуряват по-висока хигиена и нисък риск от инфекции.

Предлагаме и по-икономични опаковки от 6 бр. TopVue Air for Astigmatism.

.

Параметри

Диоптър: от +6.00 до -12.00
Срок на годност: 24 месеца или повече
Период на подмяна: 30 дни
Лубрикация с натриев хиалуронат: Да
Материал: Innofilcon A
Може ли да се преспива?: Не
Водно съдържание: 45%
Пропускливост на кислород: 100 Dk/t
Диаметър: 14.2
UV филтър: Не
В кутията: 3 лещи
Кривина: 8.6

Сподели своето впечатление

Добави коментар

Юлиана Хаджииванова

Здравейте, при Top Vue Air for Astigmatism има ли възможност за цилиндър -2,75 при диоптър -4,25? Благодаря предварително за информацията.

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте,

За съжаление този модел не предлага толкова високи нива за корекция на астигматиз. Моделите, които започват със стойности за цилиндър от –2,75 имат съкращението „XR“ в името си. Моделите, които предлагаме на сайта ни, са: Proclear Toric XR, Biofinity XR Toric и FREQUENCY XCEL TORIC XR. Цената им е по-висока, т.к. покриват и най-високи нива на астигматизъм до цилиндър –5.75, и са подходящи за хора, които преди са могли да носят само очила.

Поздрави, екипът на kontaktni-leshti.bg

Миглена Трифонова

Здравейте, искам да си закупя лещи, но досега съм носила само очила. Параметрите са дясно око:диоптър -4; цилиндър -1,75; ос 47о. Ляво око: диоптер -3,75; цилиндър -3 ; ос 180о. Бихте ли ми помогнали в правилния избор на лещи за мен? Благодаря Ви.

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте,

След преизчислението на рецептата Ви от нашия оптик, ще Ви изпратя новите параметри на личния Ви имейл.

Лек ден, екипът на kontaktni-leshti.bg

Лина

Здравейте, интересува ме производителят на тези лещи, а не успях да го намеря в информацията им. Благодаря !

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте,

Производителят им е корейски – Interojo Inc, лиценза за дистрибуция е на фирма в Германия – Conta optic Gmbh.

Лек ден!

Велина

Искам да си поръчам тези торични лещи TopVue Air for Astigmatism, но не знам какво да въведа в полето Ос.

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте, Велина,

Торичните контактни лещи за коригиране на астигматизъм имат допълнителни параметри – цилиндър и ос. Моля посетете Вашия очен лекар за установяването на техните параметри.

Лена Павлова

Ще мога ли с тези лещи TopVue Air for Astigmatism да виждам по-ясно отколкото с Бифинити Торик?

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте,

Няма как да Ви дадем точен отговор на този въпрос. Всяко око е различно и продукт, с който един клиент се чувства отлично, може да причини дискомфорт на друг.

Ванеса

Торичните лещи за астигматизъм TopVue Air са едни от най-добрите, които съм ползвала. това са меки торични лещи. Супер са.

Данаил

Ползвам ги от известно време. Доволна съм от доставката на сайта, от грижата за клиента. Самите лещи също са изключително добри.

Женка

Имам астигматизъм на двете очи. Откриха ми го наскоро. Пробвах тези лещи и съм напълно доволна. Препоръчвам.

Георги Попов

Препоръчвам тези лещи. Определно са добри. Най-ниската цена на пазара. Бърза доставка.

Миглена Ахмакова

Здравейте ,реших да пиша по повод запитването на Христина.аз ползвах Biofinity toric реших си сама да ги сменя с TopVue Air for Astigmatism и съм много доволна.не ги усещам на окото си.Това което е че се свалят ,не се приспива с тях,но аз и другите ги свалях. И мен ме притесняваше диаметъра и кривината ,но реших да рискувам и съм много доволна.

info@kontaktni-leshti.bg

Благодаря Ви за мнението.

Екипът на контактни-лещи.бг

Христина

Здравейте! До сега съм ползвала Biofinity toric с кривина 8.7 и диаметър 14.5 . Бих искала да пробвам TopVue Air for Astigmatism, но ме притеснява това ,че техните кривина и диаметър са по-малки . Тези характеристика от съществено значение ли са?

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте,

Преминаването към нова марка контактни лещи, дори и препоръчана от специалист, носи риск от неудовлетвореност. Затова е желателно да се консултирате с Вашия офталмолог или оптик винаги преди да изпробвате нови лещи. Базовата кривина е от съществено значение при избора на контактни лещи. Тя отговаря на извивката на Вашето око и за максимален комфорт, е желателно да копира възможно най-точно кривината на роговицата. Затова ние не може да Ви гарантираме, че ще се чувствате максимално удобно с тях. Ако все пак решите да ги изпробвате, Ви информираме, че за марката TopVue важи специално предложение – връщаме Ви парите дори при отворена опаковка (и използван 1 брой от кутия с 3 лещи или 2 броя от кутия с 6).

Elena

Нямам никакви оплаквания. Очите ми са овлажнени. Пасват идеално. Цената е най-ниската

Евелина Славова

Здравейте, Бих искала да благодаря за невероятното отношение. Ще си поръчвам постоянно от Вас. Качеството е реалистично добро.

Виктор

Доволeн съм от възможностите за връщане. Но и от самия продукт. Поръчах си го защото любимите ми лещи престанаха да се произвеждат.

Petia

Ima li cvetni ?

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте,

За съжаление, не предлагаме цветни торични лещи.

Антон

Това ли са най-хубавите торични лещи?

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте,

Трудно е да се определи, кои са най-хубавите торични лещи, т. к. всяко око е уникално. На първо място изборът на продукт зависи от предпочитанията на клиента (период по подмяна, цена и др.), а на второ – от най-подходящите за окото материал, базова кривина и диаметър. Това, което знаем със сигурност е, че тези лещи се продават успешно и са предпочитан продукт от някои потребители.

Поздрави

Дими

Здравейте, Използвам Air Optix for Astigmatism от повече от 5 години. Бих пробвал тези лещи. Смятате ли, че мога да ти използвам?

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте, благодарим за въпроса. Всяка смяна на контактни лещи трябва да бъде консултирана със специалист. Само тогава може да сте сигурни, че новите лещи ще са напълно съпоставими с вашите очи.

Иван Стамов

Може ли да се спи с тези лещи

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте,

Благодарим, че се свързахте с Нас.

Лещите TopVue Air for Astigmatism не са предвидени за преспиване.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да ни пишете.

Поздрави, Екипът на Kontaktni-Leshti.bg

Таки

Забравих да ви пиша. Лещите са супер и вече си поръчах още 2 комплекта, нямам никакво оплакване от тях и за напред ще продължавам да ги ползвам. Благодаря!

Делян

Чудесни торични лещи предлагащи се и с малко по-голям цилиндър, което е супер

Теодор

Можете ли да ми кажете какъв градус/ос трябва да избера ако на рецептата ми пише 0?

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте,

Ако на рецептата е изписано 0 градуса то трябва да поръчате лещи с 180 градуса. Ако имате други въпроси не се колебайте да ни пишете.

Поздрави

Лили

Аз вече ги ползвам от една седмица и лещите са супер, цената е несравнима с други такива продукти и удобството да ти ги доставят 1-2 дена след поръчката е несравнимо. Браво!

Таки

Сега си ги поръчах, да видим дали са добри :)

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте, Бихме се радвали да чуем вашето впечатление от торичните лещи TopVue.

Нора

За първи път видях фирма да разполага с торични лещи на склад, което ме привлече. Поръчах и получих в рамките на два дни и трябва да призная, че лещите са много удобни и лесни за употреба