TopVue Air Multifocal (3 лещи)

36.99 Лв.


Изгодно предложение:
TopVue Air Multifocal (6 лещи) - 66,99 Лв. (Спестявате 6,99 Лв.)

Повече от: 1000 брой на склад

attributesPrimary

понеделник 27.5.

cleaner
blank
TopVue Air Multifocal (3 лещи) - TopVue
  • Безплатна Доставка

Гласували потребители 52

Контактна леща TopVue Air Multifocal

Контактните лещи TopVue Air Multifocal са предназначени за хора с пресбиопия и са произведени от иновативен материал – силикон-хидрогел трето поколение. Пресбиопията известна още като „старческо далекогледство“, е състояние на очите, което обикновено започва да се развива след 40-годишна и прогресира до 60-годишна възраст. Поради изменения в структурата, еластичността и пречупващата способност на естествените очни лещи, окото не е способно да фокусира адекватно в началните стадии наблизо, а при по-нататъшно развитие на пресбиопията и надалеч. TopVue Air Multifocal е удобно и ефикасно решение на тези проблеми.


TopVue Air Multifocal има няколко оптични зони.
оптични зони

Гаранция за връщане на парите

Гаранция за връщане на парите Ако контактните лещи не оправдаят очакванията Ви, ни изпратете отворената кутия с 2 неизползвани лещи до 60 дена след получаването им и получете цялата заплатена сума. Повече информация.

Коя добавка (ADD) да избера?

TopVue Air Multifocal се предлагат с 4 добавки. В случай, че необходимата Ви стойност е средна между две от тях, изберете по-ниската. При наличие на доминантно око, за него е необходима по-високата стойност, а за недоминантното с по-ниската.

Достатъчно хидратирани за здрави очи

Кислородната пропускливост (100 Dk/t) е много важен фактор за здравословната употреба на контактните лещи и за достигането на достатъчно количество кислород към окото. Високото водно съдържание (45%) в TopVue Air Multifocal също понижава задържането на депозити по повърхността на лещата като по тази начин се намалява риска от бактериална инфекция.

Повече информация тук.

Параметри

Диоптър: от +6.00 до -12.00
Срок на годност: 32 месеца или повече
Период на подмяна: 30 дни
Лубрикация с натриев хиалуронат: Да
Материал: Innofilcon A
Може ли да се преспива?: Не
Водно съдържание: 45%
Пропускливост на кислород: 100 Dk/t
Диаметър: 14.2
UV филтър: Не
В кутията: 3 лещи
Кривина: 8.6

Сподели своето впечатление

Добави коментар

Georgi Nechev

Много добри лещи, по-евтината алтернатива на други мултифолакни лещи. Жалко, че добавката ми стана много висока и се наложи да премина към Proclear от модела XR.

Милена

Бърза доставка, коректно отношение, доволна съм напълно.

Албена

Много добри лещи за тази цена. Не съм очаквала. Имат много добри показатели като водното съдържание, което е сравнително високо, както и кислородната проспукливост.

Владимира

Супер много ми харесват лещите. Напълно ми пасват на очите. Определено това моите лещи.

Рада

Страхотни лещи. Много съм доволна. Бърза доставка. Добро обслужване.

Анелия

Страхотни лещи. Толкова са скъпи всички други лещи за астигматизъм.

Лазар

Действително имат виска пропускливост на кислорода. Наистина помага в корекцията на коригиране на зрението.

Росица Ганева

Защо не може да се преспива с тях? Ползвам почти година мулти фокалните лещи на Ciba Vision, не ги свалям по цял месец и не ги усещам изобщо , с какво тези са по добри?

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте,

Продуктът не е предназначен за продължителна употреба. Моля, имайте предвид, че особено за мултифокалните лещи, специалистите препоръчват контактните лещи да се свалят всяка вечер.

Весели празници!

Божана

Поръчвам си вече само TopVue Air Multifokal, Soft Lens вече нямат същото качество.

Константинов, Иван

Виждам, че и други потребители си харесват повече TopVue Air. И аз се придавам към тях. Наистина най-добрите.

Андрей

Преди ползвах мултифокалните лещи софленс, но реших да пробвам тези и са определено по-добри, по нежни и много по-дълго време ги нося без да усетя тяхното присъствие в окото.

Ирен

Не разбирам каква е разликата между бифокални и мултифокални лещи?

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте,

Бифокалните лещи имат 2 диоптъра, които правят две корекции на зрението. От друга страна, мултифокалните лещи осигуряват много плавно преминаваме на диоптричната корекция от една стойност към друга, което позволява правилна корекция на зрението на всички дистанции: много близка, близка, средна, далечна и много далечна. Важно е да се отбележи, че вече почти всички производители предлагат мултифокални лещи, а не бифокални, поради по-добрата корекция, която те предлагат.

Поздрави

Николай Телев

Отне ми време да разбера какво точно са мултифокалните лещи, но се оказа точно за мен, вече не се налага да ползвам два чифта очила :)

Адриана

Ползвам мултифокални лещи от няколко години и трудно бих могла да се откажа от тях. Тази марка и нова и съм приятно изненадана от комфорта и най-вече от цената.

Цанко

Много хубави лещи, възможността да се изпробват безплатно ме накара да си ги поръчам и изобщо не съжалявам

Тишо

За първи пробвам мултифокални лещи (до преди комбинирах лещи с очила защото цените на мултифокалните лещи бяха много високи за мен) и смятам, че удобството е несравнимо :)

Зори

Лещите са чудесни, а цената им е невероятна :)

Живко

За първи път откривам някой да има мултифокални лещи на склад. Освен това тези лещи са силикон-хидрогелни, което е по-полезно за очите. Нося ги вече 2ра седмица и съм много доволен.