TopVue Color - диоптрични (2 лещи)

18.99 Лв.

Основен склад: 0 брой

TopVue Color - диоптрични (2 лещи) - TopVue
  • Промоция

Гласували потребители 29

Цветни лещи TopVue Color с диоптър

TopVue Color са покривни цветни контактни лещи с месечен период на подмяна. Произведени са от хидрогелен материал, обогатен с лубрикантa натриев хиалуронат (натриевата сол на хиалуроновата киселина). Благодарение на него TopVue Color са отлично хидратирани и осигуряват отличен комфорт при носене.

Гаранция за връщане на парите

Гаранция за връщане на парите Ако контактните лещи не оправдаят очакванията Ви, ни изпратете отворената кутия с 1 неизползвана леща до 60 дена след получаването им и получете цялата заплатена сума. Повече информация.

Изразителен поглед

Насладете се на променения цвят на очите си. Цветните лещи TopVue са уникален моден аксесоар, който може да подчертае погледа Ви и да Ви превърне в звездата на всяко парти. Моделът TopVue Color е с по-тъмен пръстен, който създава впечатление за по-големи и ярки очи и същевременно придава дълбочина на погледa.

Ежедневна употреба

TopVue Color са цветни контактни лещи, подходящи за всекидневна употреба с 30-дневен период на смяна. Както всички хидрогелни модели и този не е одобрен за преспиване. Всяка вечер е необходимо да бъдат сваляни, почиствани и съхранявани в контейнерче с подменен разтвор. За целта използвайте всеки вид мултифункционален разтвор за лещи с изключение на пероксидните, т.к. те повреждат цветния пигмент на лещата. Препоръчваме Ви Gelone с хиалуронова киселина за по-добра хидратация.

UV филтър

Контактните лещи TopVue Color са снабдени с UV филтър, но т.к. те не покриват цялата очна повърхност е необходимо да се комбинират със слънчеви очила за надеждна защита срещу слънчева радиация.

Технология AQUAMAX

TopVue - Aquamax

Технологията AQUAMAX прилага нов метод за вграждане на UV филтъра в процеса на производство на контактните лещи и не влияе негативно на техните характеристики. Също така TopVue се отличават с по-добри механични свойства за поставяне (по-лесно боравене) и по-висок комфорт.

Краен резултат

Крайният резултат при всички модели цветни контактни лещи е повлиян от редица фактори като Вашето облекло и грим. На различна светлина нюансът може да се изменя, т.к. зависи и от реакцията на окото към заобикалящата с­реда.

Предлагаме TopVue Color и без диоптър.

Параметри

Диоптър: od -1.00 do -8.00
Срок на годност: 48 месеца или повече
Период на подмяна: 30 дни
Лубрикация с натриев хиалуронат: Да
Материал: Methafilcon A
Може ли да се преспива?: Не
Водно съдържание: 55%
Диаметър: 14.2
UV филтър: Да
В кутията: 2 лещи
Кривина: 8.6

Сподели своето впечатление

Добави коментар

Мишо

Това условие за връщането на парите ако клиентът не е доволен е малко тъпо. Как ще се разхождам с една леща за да преценя? За да добие човек впечатление за качеството на лещите той трябва да ги носи поне няколко часа.

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте, моля поставете и двете лещи, ако сте направили поръчка и преценете. Условието е съобразено повече за хора с различен диоптер, които биха закупили две опаковки. Ако сте недоволни моля пишете ни и ше решим проблема. Поздрави!

Fanny

Здравейте, какво би могло да стане, ако използваме лещите повече от месец? Благодаря

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте, Fanny,

При носене на контактните лещи в тях се образуват микропукнатини, в които се наслагват депозити и други замърсявания. Дори и почиствани с мултифункционален разтвор, към края на периода за носене те не могат да бъдат добре почистени и могат да предизвикат възпаление или инфекция. Затова не е желателно лещите да се преносват.

Ваня Иванова

Получих лещите.За тази цена ги бива..Трябваше да има и разтвор към тях,поне така пишеше като ги поръчвах.Разтвора липсва!!!

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте, г-жо Иванова,

Специално проверихме Вашата поръчка, но не видяхме да сте поръчвали разтвор. Под заглавието на продукта в сайта е предложено да спестите 6 лв., ако комбинирате TopVue Color с разтвор Gelone, но Вие не сте избрали тази опция. Навярно оттам е възникнало Вашето объркване.

Цветомира

Страхотни цветове, много добре се чувсвам. Изглеждам мн добре. Доставката е мн бърза.

Георги Неделчев

Хахахах много съм различен. Супер е. По много приятен начин се промени цвета.

Милена

Благодаря Ви, успях да си намеря най-после диоптрични цветни лещи на такава цена. Доволна съм и от кол центъра Ви. Професионлна отношение към всичко.

Дими

Тези цветни лещи изглеждат чудесно, много ги харесвам, а и изобщо не се усещат в очите. Много удобни и на невероятна цена!

Евгения

Чудесни лещи. нежна промяна на цвета, никои не разбира, че съм с лещи. :)

Тони

Новите цветове ми харесват повече, жалко само, че няма снимки.

Анелия

Лещите са прекрасни, стоят напълно естествено и всички мислят, че съм синеока :)