TopVue Daily (90 лещи)

78.59 Лв. 98.24 лв


Изгодно предложение:
TopVue Daily (180 лещи) - 141,49 Лв. (Спестявате 15,69 Лв.)

Повече от: 1000 брой на склад Гарантирана замяна

Гарантираме замяната на продукта до 365 дни след покупката! Още

attributesPrimary

четвъртък 25.4.

cleaner
blank
TopVue Daily (90 лещи) - TopVue
  • Промоция
  • Безплатна Доставка

Гласували потребители 270

Контактни лещи TopVue Daily

Благодарение на специално изработените крайща лещите TopVue са изключително удобни. В допълнение на формата лещите имат ефективен лубрикант – натриев хиалуронат и овлажняващи агенти PEG (полиетилен гликол), които осигуряват изключителна влага и максимален комфорт през целия ден. Натриевият хиалуронат, или хиалуронова киселина е вещество естествено за човешкия организъм. То се намира в ставите и на други места в човешкият организъм.

Гаранция за връщане на парите

Гаранция за връщане на парите Ако контактните лещи не оправдаят очакванията Ви, ни изпратете отворената кутия с 86 неизползвани лещи до 60 дена след получаването им и получете цялата заплатена сума. Повече информация.

Перфектен дизайн

TopVue - Перфектен дизайн
Лещите TopVue разполагат с изключително тънък край. Клепачите влизат в контакт с лещата при всяко намигване. Ако края на лещата създава „стъпало“, то потребителя усеща наличието на леща в окото. Въпреки че, това е малко обсъждан фактор то той е решаващ за удобството на контактните лещи.

Стабилна оптична корекция

TopVue могат да се похвалят с много стабилна оптична корекция, която се постига чрез идентични диоптични стойности в цялата оптичната зона. По този начин лещите осигуряват качествено зрение при всякакво осветление, което ще оцените, особено при шофиране по здрач.

UV филтър

TopVue са едни от малкото лещи с UV филтър, който улавя вредните UVA и UVB лъчи. Предимството на лещите с UV филтри са добре известни. Ние обаче препоръчваме да не се разчитат единствено на него, защото лещите обхващат само част от окото. По-голямата част от очите остава изложена на въздействието на ултравиолетовите лъчи, за това е необходимо да се гарантира защита чрез слънчеви очила.

Технология Aquamax

TopVue - Aquamax Технологията Aquamax използва нова процедура за прилагане на UV филтър в производството на контактни лещи, който няма отрицателни последици за неговите качества. Контактните лещи TopVue този начин получават по-добра механична якост, предназначени за прилагане и на двете очи (по-добра работа), както и за техния комфорт.

Употреба

TopVue са еднодневни контактни лещи и не са предназначени за оставяне в очите по време на сън. В края на деня трябва да отстраните лещите и да ги изхвърлите.
Използваният материал е хидрогел Polymacon. Съдържанието на вода е 38% и пропускливостта на кислород е 26 Dk/t.

Закупете в следните опаковки: TopVue Daily 5 лещи, TopVue Daily 5+5 лещи, TopVue Daily 10 лещи, TopVue Daily 30 лещи, TopVue Daily 2х30 лещи, TopVue Daily 2х90 лещи

Параметри

Диоптър: от -12.00 до +4.00
Срок на годност: 48 месеца или повече
Период на подмяна: 1 ден
Материал: Etafilcon A
Може ли да се преспива?: Не
Водно съдържание: 58 %
Пропускливост на кислород: 26 Dk/t
Диаметър: 14.2
UV филтър: Да
В кутията: 90 лещи
Кривина: 8.5

Сподели своето впечатление

Добави коментар

Мария

Здравейте, бих искала да потвърдя мнението на потребителите. Определно еднодневните лещи са много по хигиенични.

Цветослава

Лещите са много мекички. Определно овлажняват. Доволна съм.

Станислав Ангелов

Страхотна промоция. Но само да предупредя, че не са за начинаещи. Бат ми си ги взе и едвам се справяше. Аз обаче се чувствам супер.

Мария

Взех тези лещи като подарък към предната си поръчка и смятам, че удобството и качеството им са много добри, разбира се причината да ги избера е тяхната цена :)

Митко

Много изгоден пакет на много хубави лещи. И за напред ще си го взимам

Гриша

Лещите са супер, с видоко съдържание на вода, тънки и не се усещат в окото, а цената е доста интересна

тошо

супер комплект, по-евтини еднодневни лещи не съм виждал в България

Анет

Преди не ползвах еднодневни лещи защото ми се струваха скъпи, но с тези се преродих, виждам идеално, не ползвам разтвори, нося ги дълги часове и не се занимавам със слагане, махане, чистене ...

Martin

Leshtite sa mnogo udobni

Лора

Изгодно

Lili

за тази цена не мога да взема и половината брой еднодневни лещи от другите марки