TopVue Elite (30 лещи)

31.89 Лв.


Изгодно предложение:
TopVue Elite (90 лещи) - 79,99 Лв. (Спестявате 15,68 Лв.)

Повече от: 1000 брой на склад

attributesPrimary

вторник 24.7.

cleaner
blank
TopVue Elite (30 лещи) - TopVue
  • Безплатна Доставка

Гласували потребители 178

Описание на TopVue Elite

TopVue Elite в пакет от 30 броя са дневни хидрогелни контактни лещи от последно поколение. Този модел е най-новият от популярната серия TopVue и предлага подобрен дизайн. Уникалната комбинация от усъвършенстваната технология Radial Edge с вискокачествения материал Biomoist Gelflex осигурява комфорт и удобство през целия ден. TopVue Elite са хидрогелни еднодневни лещи, създадени от Methafilcon B с високо водно съдържание – 57%. Контактните лещи TopVue Elite са оцветени в бледосиньо, което улеснява тяхното поставяне. Моделът притежава и UV филтър, осигуряващ защита срещу вредните слънчеви лъчи. Изключително нежните TopVue Elite са подходящи за 99% от потребителите на контактни лещи.

Гаранция за връщане на парите

Гаранция за връщане на парите Ако контактните лещи не оправдаят очакванията Ви, ни изпратете отворената кутия с 26 неизползвани лещи до 60 дена след получаването им и получете цялата заплатена сума. Повече информация.

Технологията Radial Edge

Това е уникална технология на изработка, осигуряваща изключителната тънкост на краищата на TopVue Elite, което понижава триенето между клепача и лещата и повишава комфорта при носене на TopVue Elite.

Biomoist Gelflex

Формулата Biomoist Gelflex съдържа комбинация от два хидратиращи агента – хидроксипропил метилцелулоза (HPMC) и полиетилен гликол (PEG), имитиращи естествения филм на окото. Проектирана да отделя хидратиращо вещество винаги когато окото има нужда, Biomoist на TopVue Elite осигурява страхотно удобство през целия ден.

Уникалните почистващи агенти на Biomoist спомагат за редуцирането на протеиновите и липидни отлагания по контактната леща. Това позволява по-висока хигиена, което чувствително повишава комфорта при носене на TopVue Elite.

UV филтър за по-добра защита

TopVue Elite дневни контактни лещи са снабдени с UV филтър, осигуряващ защита срещу вредните UV лъщи.
Все пак e задължително да ги комбинирате със слънчеви очила, т.к. лещата покрива само част от очната повърхност.

Употреба

TopVue Elite са контактни лещи с дневен период на подмяна. За тяхната поддръжка не е необходим разтвор. Те не се почистват и складират, а се изхвърлят директно след употреба.

Параметри

Диоптър: от -15.00 до +6.00
Срок на годност: 24 месеца или повече
Период на подмяна: 1 ден
Материал: Methafilcon B
Може ли да се преспива?: Не
Водно съдържание: 57%
Пропускливост на кислород: 27 Dk/t
Диаметър: 14.2
UV филтър: Да
В кутията: 30 лещи
Кривина: 8.6

Сподели своето впечатление

Добави коментар

Magdalena

Аз съм много доволна и даже сега като прочетох мнения се притесних, но ги нося вече 2 месеца и са супер удобни. Даже забравих, че ги имам. Качеството според мен е много добро.

Стефан Тусчиев

Абсолютно потвърждавам мнението на Десислава. Добре че поръчах малката кутия от 10бр. от които 8 изхвърлих почти веднага.Или са замърсени(механично) или почват да щипят в окоти или най-много до обяд и се замъгляват(увреждат). Ползвам лещи от 15 год. но толкова скапан продукт не бях срещал. Запазих си една за мостра какво да НЕ си купувам повече.

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте, при правилно поставяне и хидратиране на окото не би трябвало да имате никакъв пробле. Ако имате забележка относно качество моля пишете ни на посочения имейл. Благодаря Ви.

Мирко

Десислава, И при мен беше така, докато не почнах да ползвам капки за очи. След това нямам никакъв проблем с слагането на лещите

Marko

Десислава, аз пък съм много доволен именно от този модел. По-евтин е от Biotrue ONEday, но комфорта при носене е същия!!

Десислава

От около 13 години използвам контактни лещи, в това число такива за дълготрайно ползвани, и такива за еднодневно, и за първи път съм толкова разочарована от продукт. Всяка втора леща е с дефект. В момента на поставяне в окото започва дразнене, местене и в голяма част от случаите лещата е замърсена. Мия ръцете си и ги подсушавам, както е необходимо, преди поставяне на лещата. Не ги препоръчвам.

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте, много съжаляваме за неудобството. Много рядко получаваме оплаквания от този производител. Моля напишете ни имейл на info@kontaktni-leshti.bg за да можем да решим проблема и заменим продукта. Благодаря Ви.

Карина

препоръчвам ги, 5+ са!

Нели

Отлични лещи. Не ми се местят в окото.

Sonya

Каква е разликата между тези и Daily?

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте, Соня,

Основната разлика между двата ежедневни модела на TopVue е в базовата им кривина (кривината на роговицата). При TopVue Elite тя е 8.60, а при TopVue Daily – 8.50. Също така технологията на производство на TopVue Elite и материалът, от който са създадени – Methafilcon В, са по-ново поколение.

Георгиев

Какво производство са?

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте, г-н Георгиев,

Контактните лещи TopVue Elite са произведени от Gelflex, Австралия.

Криси

Наскоро ги пробвах за първи път. Виждам добре и не чусвтвам раздразнение. Издържат ми до вечерта.