TopVue Elite+ (30 лещи)

31.89 Лв.


Изгодно предложение:
TopVue Elite+ (90 лещи) - 79,99 Лв. (Спестявате 15,68 Лв.)

Повече от: 1000 брой на склад

attributesPrimary

сряда 20.2.

cleaner
blank
TopVue Elite+ (30 лещи) - TopVue
  • Безплатна Доставка

Гласували потребители 178

TopVue Elite+ дневни контактни лещи

TopVue Elite+ са висококачнствени контактни лещи, които се предлагат с плюсов (+) и минусов (-) диоптър, т.е. осъществяват корекция на далекогледство (хиперметропия) и късогледство (миопия).

Периода на подмяна на лещите е един ден. Това е един от най-здравословните начини на носене на лещи, особенно за активните хора. С TopVue Elite+ ще забравите за поддръжката на контактни лещи. TopVue Elite+ са идеални за спорт и други активности, за за периодично носене на очила и лещи и за наслаждение на комфортен живот без ограничения!

Иновационните характеристики

Дневните лещи TopVue Elite+ са изработени от хидрогелов материал с 58% водно съдържание. При производството на материала той се обрабонет по технологияата UltraSoo Technology. Също така към състава се прибавя натриев хиалуронат. Всичко това осигурява превъзходно увлажнение на лещите и гарантира, че TopVue Elite+ винаги са удобни за носене.

TopVue Elite+ имат UV филтър за защита от опасните UV излъчвания. Материала е леко оцветен в синьо за по-лесна манипулация с лещите.

Много важен параметър на лещите TopVue Elite+ е асферичния им дизайн. Той осигурява по-добра адаптация на лещата към окото. Асферичните лещи са подходящи при ниски нива на астигматизъм и лоши светлинни условия.

TopVue Elite+ са достъпни в опаковки от:

Параметри

Диоптър: от +6.00 до -12.00
Срок на годност: 24 месеца или повече
Период на подмяна: 1 ден
Материал: Bioxifilcon A
Може ли да се преспива?: Не
Водно съдържание: 58 %
Пропускливост на кислород: 27 Dk/t
Диаметър: 14.2
UV филтър: Да
В кутията: 30 лещи
Кривина: 8.6

Сподели своето впечатление

Добави коментар

Magdalena

Аз съм много доволна и даже сега като прочетох мнения се притесних, но ги нося вече 2 месеца и са супер удобни. Даже забравих, че ги имам. Качеството според мен е много добро.

Стефан Тусчиев

Абсолютно потвърждавам мнението на Десислава. Добре че поръчах малката кутия от 10бр. от които 8 изхвърлих почти веднага.Или са замърсени(механично) или почват да щипят в окоти или най-много до обяд и се замъгляват(увреждат). Ползвам лещи от 15 год. но толкова скапан продукт не бях срещал. Запазих си една за мостра какво да НЕ си купувам повече.

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте, при правилно поставяне и хидратиране на окото не би трябвало да имате никакъв пробле. Ако имате забележка относно качество моля пишете ни на посочения имейл. Благодаря Ви.

Мирко

Десислава, И при мен беше така, докато не почнах да ползвам капки за очи. След това нямам никакъв проблем с слагането на лещите

Marko

Десислава, аз пък съм много доволен именно от този модел. По-евтин е от Biotrue ONEday, но комфорта при носене е същия!!

Десислава

От около 13 години използвам контактни лещи, в това число такива за дълготрайно ползвани, и такива за еднодневно, и за първи път съм толкова разочарована от продукт. Всяка втора леща е с дефект. В момента на поставяне в окото започва дразнене, местене и в голяма част от случаите лещата е замърсена. Мия ръцете си и ги подсушавам, както е необходимо, преди поставяне на лещата. Не ги препоръчвам.

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте, много съжаляваме за неудобството. Много рядко получаваме оплаквания от този производител. Моля напишете ни имейл на info@kontaktni-leshti.bg за да можем да решим проблема и заменим продукта. Благодаря Ви.

Карина

препоръчвам ги, 5+ са!

Нели

Отлични лещи. Не ми се местят в окото.

Sonya

Каква е разликата между тези и Daily?

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте, Соня,

Основната разлика между двата ежедневни модела на TopVue е в базовата им кривина (кривината на роговицата). При TopVue Elite тя е 8.60, а при TopVue Daily – 8.50. Също така технологията на производство на TopVue Elite и материалът, от който са създадени – Methafilcon В, са по-ново поколение.

Георгиев

Какво производство са?

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте, г-н Георгиев,

Контактните лещи TopVue Elite са произведени от Gelflex, Австралия.

Криси

Наскоро ги пробвах за първи път. Виждам добре и не чусвтвам раздразнение. Издържат ми до вечерта.