TopVue Premium (6 лещи) + разтвор Gelone 360 мл

43.63 Лв.

Нови силикон-хидрогелни лещи с изключително добри показатели. Добър заместител на лещите Acuvue Oasys в комплект с разтвор Gelone 360м

Повече от: 1000 брой на склад Гарантирана замяна

Гарантираме замяната на продукта до 365 дни след покупката! Още

cleaner
TopVue Premium (6 лещи)
cleaner

понеделник 29.4.

cleaner
Разтвор Gelone 360 ml
cleaner

понеделник 29.4.

blank
TopVue Premium (6 лещи) + разтвор Gelone 360 мл
  • Безплатна Доставка

Гласували потребители 27

TopVue Premium: Контактни лещи от силикон хидрогел

TopVue Premium са нов продукт от серията TopVue. Тези двуседмични лещи са произведени от силикон-хидрогел от ново поколение, който е подобрен с цел по-голям комфорт по време на носене и също така премахване на раздразнението, което може да се появи от изсъхващи лещи. 

Гаранция за връщане на парите

Гаранция за връщане на парите Ако контактните лещи не оправдаят очакванията Ви, ни изпратете отворената кутия с 4 неизползвани лещи до 60 дена след получаването им и получете цялата заплатена сума. Повече информация.

Ежедневна Употреба

Контактните лещи TopVue Premium са подобрени чрез добавянето на натриев хиалуронат в ранен етап на производството. Този натриев хиалуронат се отделя постепенно от лещата като по този начин предотвратява нежелано изсъхване и гарантира комфорт по време на носене . Натриевият хиалуронат е един от най-ефективните лубриканти и е напълно съвместим с физиологичната среда на очите. Той не предизвиква дискомфорт или нежелани усложнения, които са възможни при употребата на други агенти за лубрикиране. Това вещество е напълно естествено за човешкото тяло и може да бъде намерено в телесните течности като например ставни течности както и гела запълващ очната ябълка както и много други.

Целодневна Хидратация

Иновативният материал на TopVue Premium включва високо съдържание на вода. Това в комбинация с постепенно отделящият се натриев хиалуронат създава перфектна система за хидратиране. По този начин вашите контактните лещи са добре овлажнени през целия ден. Комбинацията от тези елементи намалява и образуването на депозити по лещите, което е крачка напред към по-здравословна употреба на лещи.

Поддържане на здрави очи

Иновитивна технология на обработване на силикон-хидрогела дава висока пропускливост на кислород транспортирайки кислород от атмосферата към корнеата на окото през микроскопични каналчета. Пропускливостта на кислород е 104 Dk / t. Хидрогелният материал в лещите TopVue Premium съдържа 45% вода. Заедно високата пропускливост на кислород и високото водно съдържание помагат TopVue Premium да доставят необходимото количество кислород, което е от изключително значение за поддържането на здраво и правилно функциониращи очи.

Сподели своето впечатление

Добави коментар

Деси

Здравейте, спрях се на лещите Top Vie и имам въпрос.Досега имам много малък опит с еднодневни лещи на Алкон и Купървижъм.Първите ми бяха много проблемни за слагане, сваляне,както и ми изсушаваха окото, получаваше се дразнене, разместване на лещата. Тези на Купървижн((Клиър 1) са ми много по-добре във всяко отношение, по-плътни са и не ме дразнят. Смятате ли,че тези лещи Top Vue са подходящи спрямо гореописаното?Блаходаря.

info@kontaktni-leshti.bg

Здравейте, TopVue Premium са нов продукт от серията TopVue , подходящ за чувствителни очи. Тези двуседмични лещи са произведени от силикон-хидрогел от ново поколение, подобрен, за да осигури по-висок комфорт по време на носене и да премахне раздразнението, причинено от изсъхването на лещите. След като имате опит само с еднодневни лещи, ще Ви е необходим период на адаптация, както и навика да поставяте лещите в разтвор и да ги почиствате. Тези лещи са подходящи за Вас и също така са включени в нашата „Гаранция за връщане на парите“, така че спокойно можете да ги пробвате и ако сте неудовлетворена да ги върнете. Надяваме се да Ви харесат и да ги носите с удоволствие. Хубав ден